DIY: Τα 5 καλύτερα tutorials για να κάνεις μπούκλες σε κοντά μαλλιά

 

Όλα τα tips που χρειάζεσαι είναι εδώ.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που έχουν κοντά, πολύ ίσια μαλλιά ή κάπως πιο σπαστά και ονειρεύονταν πάντα τις ιδανικές μπούκλες διαβάζεις το σωστό άρθρο. Άλλωστε, κάθε κορίτσι με ίσια μαλλιά λατρεύει τις μπούκλες και το αντίστροφο. Πάντα θέλουμε αυτό που δεν έχουμε εμείς τα κορίτσια.

Συνήθως στα πολύ ίσια μαλλιά οι μπούκλες δεν κρατάνε πολύ και ξέρουμε ότι η απογοήτευση δε θέλει και πολύ για να σχηματιστεί στο πρόσωπό σου.

Τι ζητάς κι εσύ; Ένα ωραίο χτένισμα με όγκο και με κίνηση. Μια σύντομη αλλαγή στο look σου βρε παιδί μου για να χαρείς κι εσύ λίγο.

Κι αν νομίζεις ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να κάνεις μπούκλες στα κοντά και ίσια μαλλιά σου, κάνεις λάθος.

Παρακάτω υπάρχουν 5 tutorials που σου δείχνουν βήμα-βήμα πώς να κάνεις εντυπωσιακές μπούκλες σε κοντά και ίσια μαλλιά. Αποφάσισε ποιο σου αρέσει και μη διστάσεις να το δοκιμάσεις στην επόμενη έξοδό σου.

Κυματιστά μαλλιά με όγκο

Αν θες χαλαρά, κυματιστά μαλλιά που δεν θα «πέσουν», αυτό το tutorial θα γίνει ο οδηγός σου. Θα δημιουργήσεις το πλέον επιμελώς ατημέλητο look. Βεβαιώσου ότι τυλίγεις κάθε τούφα σε διαφορετική κατεύθυνση, ώστε να έχει ένα φυσικό αποτέλεσμα.



Knots

Εδώ δε θα χρειαστείς κανένα θερμαντικό εργαλείο aka θα προστατεύσεις και τα μαλλιά σου από τη θερμότητα. Φτιάξει μικρούς κότσους και κοιμήσου έτσι όλη νύχτα. Το πρωί θα έχεις τις μπούκλες που πάντα ονειρευόσουν.



Χαλαροί κυματισμοί

Σε αυτό το tutorial θα μάθεις πώς να κάνεις σπαστά μαλλιά. Πρώτα θα φτιάξεις μπούκλες και μετά θα τις «χαλάσεις» ισιώνοντάς τες.



Μπούκλες στις άκρες

Aka θα ισιώσεις τα μαλλιά σου μέχρι τη μέση (εκτός και αν είναι ήδη ίσια) και θα κάνεις μπούκλες τα μισά μαλλιά από τη μέση και κάτω.



Ατημέλητες μπούκλες

Το ιδανικό χτένισμα για να δώσεις ένα boost στο πολύ κοντό καρέ μαλλί σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved