Είσαι έτοιμη; Η Kylie Cosmetics έβαλε εκπτώσεις και θα τα βρεις ακόμα και στη μισή τιμή

Προλαβαίνεις ακόμα να αγοράσεις τα αγαπημένα σου lipsticks.

Είσαι έτοιμη; Η Kylie Cosmetics έβαλε εκπτώσεις και θα τα βρεις ακόμα και στη μισή τιμή

Αν υπάρχει ένα brand στην αγορά που είναι διάσημο για τα κραγιόν του, αυτό δεν είναι άλλο από της Kylie Jenner.  Τα Kylie Cosmetics ξεκίνησαν με τρία lip kits. Και φυσικά, την παγκόσμια ημέρα κραγιόν που γιορτάστηκε στις 29 Ιουλίου, η Kylie είχε φανταστικές προσφορές δίνοντας έτσι στους fans της την ευκαιρία να αποκτήσουν τα προϊόντα που ονειρεύονται.

Στο Instagram της Kylie Cosmetics ανακοινώθηκε ότι μπορείς να αγοράσεις 2 κραγιόν στην τιμή των $20. Η έκπτωση περιλαμβάνει όλα τα υγρά κραγιόν, lip gloss, μεταλλικά κραγιόν, bullet lipsticks και τα μολύβια χειλιών. Τα μόνα που δεν συμπεριλαμβάνονται στην έκπτωση είναι τα lip kits και το νέο High Gloss. Όλα τα άλλα προϊόντα χειλιών είναι εκπτωτικά, γι’ αυτό αν είσαι fan της εταιρείας της Kylie μπορείς τώρα να αποκτήσεις το αγαπημένο σου lipstick. Και για να χαρείς περισσότερο σου λέμε ότι μέσα στην έκπτωση είναι και η τελευταία καλοκαιρινή συλλογή της «Under The Sea Lippies».

Αν χρειάζεσαι ένα νέο gloss για το καλοκαίρι ή θες να αρχίσεις να εμπλουτίζεις τη συλλογή των κραγιόν σου, η έκπτωση που σου δίνει η Kylie είναι μια υπέροχη ευκαιρία. Μην τη χάσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα φανταστικά προϊόντα της Kylie Jenner και πάρε ιδέες για το τι μπορείς να αγοράσεις.