#Neonnails: Είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ.

Τον τελευταίο καιρό το Instagram έχει κατακλυστεί από μία αγαπημένη τάση στα νύχια και αυτή δεν είναι άλλη από τα #neonnails. Οι neon αποχρώσεις στα νύχια είναι τολμηρές, ζωντανές και σίγουρα εντυπωσιάζουν. Τα φωσφοριζέ φούξια, έντονα κίτρινα, πορτοκαλί και bold πράσινα χρώματα επανέρχονται στο nail προσκήνιο φέτος το καλοκαίρι, αποτελώντας hot trend που μας έχει ενθουσιάσει και σκεφτόμαστε να το υιοθετήσουμε στο μανικιούρ μας.

Για να ξέρεις, τα neon χρώματα έχουν τις ρίζες τους στη δεκαετία του ’80 και ήταν εμπνευσμένα από τον sport κόσμο.

Το φανταστικό με αυτήν τη νέα τάση είναι ότι υπάρχουν άπειροι τρόποι για να δημιουργήσεις κάποιο σχέδιο στα νύχια σου και να τα μετατρέψεις σε fashion αριστουργήματα. Μπορείς να βάψεις όλη την επιφάνεια του νυχιού σου με το βερνίκι ή μπορείς να κάνεις διαφορετικές επιλογές στο κάθε νύχι. It’s up to you!

Δεν υπάρχει λάθος και σωστό για να υιοθετήσεις τα #neonnails. Οπότε, δοκίμασέ το και γίνε όσο πιο δημιουργική μπορείς. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη έμπνευση και ένα καλό βερνίκι νυχιών.

Το δικό μας αγαπημένο βερνίκι για αυτά τα μανικιούρ είναι το OPI, NAIL LACQUER NEON COLLECTION, απόχρωση Pump Up The Volume.

OPI NAIL LACQUER NEON COLLECTION ΑΠΌΧΡΩΣΗ PUMP UP THE VOLUME 12.90Ε copy

Στην παρακάτω gallery θα δεις τα πιο εμπνευσμένα #neonnails για να δημιουργήσεις το απόλυτο μανικιούρ του καλοκαιριού.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved