Οι 5 πιο cool Instagram λογαριασμοί μόδας που βρήκαμε αυτήν την εβδομάδα

Αν ψάχνεις cool κομμάτια να αγοράσεις, τότε κοιτάς σωστά.

Αν ψάχνεις ιδιαίτερα κομμάτια να αγοράσεις και αναζητάς inspiration δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο Instagram. Μπορείς να βρεις λογαριασμούς με υπέροχα μαγιό, φορέματα, κοσμήματα και ό,τι πραγματικά σου λείπει. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τους 5 πιο inspirational λογαριασμούς για να πάρεις ιδέες και να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.

  1. Après Ski
https://www.instagram.com/p/BwsFojVBBIi/

Αν ψάχνεις τα πιο καλοκαιρινά και μοδάτα σκουλαρίκια μπορείς να τα βρεις εδώ. Σκουλαρίκια κοκάλινα, σε διάφορα μεγέθη και σε γεωμετρικά σχέδια, οι επιλογές και ιδέες που μπορείς να πάρεις είναι πολλές.

  1. Belize
https://www.instagram.com/p/Byj-9PhoLMt/

Οι προτάσεις αυτού του λογαριασμού σε prints και χρώματα είναι αμέτρητες, ενώ δίνει την αίσθηση μιας απέραντης ελευθερίας. Μόλις κάνεις και εσύ το αναγκαίο search στο Instagram θα δεις ότι θα εντυπωσιαστείς.

  1. Silk Sheets
https://www.instagram.com/p/Bxn5ZvsgMXb/

Η ιδέα να φοράς μόνο μεταξωτά υφάσματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ακούγεται υπέροχη, έτσι δεν είναι; Το brand Silk Sheets χρησιμοποιεί μόνο 100% μετάξι σε όλα τα ρούχα αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας σε αυτήν που τα φοράει.

  1. Sabrina SL
https://www.instagram.com/p/ByczQcWA_xp/

Υπάρχουν φορέματα και φορέματα στην αγορά, αλλά υπάρχουν και μερικά που είναι μοναδικά. Η Sabrina SL διαθέτει κομμάτια, τα οποία είναι ένα κι ένα και μπορούν να σου δώσουν τεράστια έμπνευση για να φτιάχνεις τα καθημερινά σου looks και όχι μόνο. Midi αέρινα φορέματα, παντελόνια και σορτς θα σε «τρελάνουν». Είναι το μόνο σίγουρο.

  1. Infinite Resort
https://www.instagram.com/p/ByiboyqBFHn/

Το account αυτό είναι μια ευκαιρία να γιορτάσεις και να εξερευνήσεις την ομορφιά και την διαφορετικότητα του πλανήτη. Και τι καλύτερο από το να επιλέξεις να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου μερικές από τις προτάσεις αυτού του Instagram λογαριασμού; Πειραματίσου και σίγουρα θα κάνεις τη διαφορά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved