Πώς θα οργανώσεις σωστά το backpack για τις διακοπές

Πώς θα φτιάξεις τη βαλίτσα ή το backpack των διακοπών

Καλοκαίρι και σίγουρα κάπου θα πάμε με τις φίλες μας. Θάλασσα, ήλιος και ατελείωτες ώρες στην θάλασσα. Αυτός δεν είναι και ο ορισμός του καλοκαιριού για εσένα;

Το μόνο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί αυτή την στιγμή, είναι να περάσεις καλά. Ένα πράγμα θα σου πω μόνο, ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Αυτό χρειάζεσαι για να περάσεις τέλεια. Φυσικά η οργάνωση θα ξεκινήσει από την βαλίτσα σου…ναι ναι για σκέψου να πας διακοπές και να ξεχάσεις το κατάλληλο σουτιέν για το εξώπλατο φόρεμα ή την αγαπημένη σου κολόνια. Βέβαια δεν είναι τόσο τραγικά όλα αυτά, αλλά μια οργανωμένη βαλίτσα είναι το Α & το Ω.

Τα βήματα είναι απλά και πάμε μαζί να τα δούμε.

Η Λίστα…

Μπορούμε να γράψουμε τι θέλουμε να πάρουμε μαζί μας και να κάνουμε ένα τσεκ κάθε φορά που τοποθετούμε κάτι μέσα στην βαλίτσα μας.

Θήκες οργάνωσης…

Σε αρκετά μαγαζιά, μπορούμε να βρούμε υπέροχες θήκες για να τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας. Είναι ωραίες ,πρακτικές, οικονομικές και θα μας βοηθήσουν να βρούμε κατευθείαν αυτό που ψάχνουμε χωρίς να κάνουμε άνω κάτω όλη την βαλίτσα μας.

Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και αργότερα στην ντουλάπα μας.

Μίνι συσκευασίες…

Αρκετές εταιρείες έχουν δημιουργήσει σειρές από διάφορα προϊόντα σε travel size.Έτσι μπορείς να έχεις κοντά σου τα πάντα. Ένας δεύτερος τρόπος, εάν δεν θες να μπεις στην διαδικασία να αγοράσεις κάτι, μπορείς να επενδύσεις σε μικρά αποστειρωμένα μπουκαλάκια τα οποία μπορείς να βρεις στα φαρμακεία, αλλά και σε μεγάλα καταστήματα με διάφορα είδη για το σπίτι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved