Φούτερ Αλέρτ! Τρεις τρόποι να το φορέσεις

Η αγαπημένη σου μπλούζα δεν φοριέται μόνο με jean.

Τα φούτερ είναι για εσένα ότι ένα χαρτοφύλακας για ένα δικηγόρο: απαραίτητα. Και για το προσωπικό σου στυλ, αλλά και για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Είναι ό,τι πιο cool και άνετο μπορείς να φορέσεις στο σχολείο, στο φροντιστήριο αλλά και στην έξοδό σου οπότε θα σου φανεί χρήσιμο να ανακαλύψεις «νέους τρόπους» για να βάλεις αυτό το «παλιό αντικείμενο».

https://www.instagram.com/p/BoC7VuIgCbI/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

# Σαν φόρεμα
Όχι, δεν εννοούμε να αγοράσεις ένα μακό, loose φουστάνι αλλά να πάρεις ένα ανδρικό φούτερ σε large και να το φορέσεις με τα μποτάκια σου ή τα sneakers σου σαν φουστάνι. Εναλλακτικά, αν δεν θες να είναι πολύ φαρδύ πάνω σου, μπορείς να βάλεις μία δερμάτινη ζώνη στη μέση σου και να το κάνεις να δείχνει πιο προσαρμοσμένο στη σιλουέτα σου.
# Με jean shorts
Για πιο indie εμφανίσεις που θυμίζουν τα κορίτσια που κάνουν rollers στους δρόμους της Καλιφόρνιας, μπορείς να φορέσεις το δικό σου πολύχρωμο φούτερ (ιδανικά σε μία έντονη ή παστέλ απόχρωση, όχι μαύρο, μπλε ή γκρι) με το denim shorts που «έλιωσες» όλο το καλοκαίρι.
# Με πλισέ, mini φούστα
Ταιριάζεις ένα πιο καθωσπρέπει κομμάτι με το αγαπημένο σου sporty item και το αποτέλεσμα που δημιουργείται είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον. Επίσης έτσι μπορείς να φορέσεις και το φούτερ σου στις βραδινές σου εξόδους, όχι μόνο το πρωί στο σχολείο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved