H Kylie Jenner λάνσαρε τη νέα Kylie Skin αλλά τρώει ήδη κράξιμο: Τι άλλο παρατήρησαν οι fans της;

Η σειρά Kylie Skin είναι γεγονός αλλά μας έχει βάλει σε σκέψεις!

Η Kylie Jenner είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος αυτή τη στιγμή στον κόσμο εξαιτίας μίας αυτοκρατορίας που έχει χτιστεί, αφενός επάνω στην celebrity οικογένειά της και αφετέρου στα… χείλη και το μακιγιάζ της.

Η επιτυχία των πρώτων lip kits της νεαρής socialite ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και νέα προϊόντα (καθώς και συνεργασίες) προστίθενται σχεδόν κάθε μήνα στην γκάμα των Kylie Cosmetics.

Ωστόσο, the sky is the limit για την Kylie η οποία αποφάσισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του skincare με μία σειρά που ακούει στο όνομα Kylie Skin.


https://www.instagram.com/p/BxV2TqtHYtm/

Η σειρά περιλαμβάνει και ένα απολεπιστικό προσώπου με καρύδι το οποίο όπως λέει η Kylie έιναι πολύ απαλό και το χρησιμοποιεί καθημερινά! Γιατί το τονίζουμε; Γιατί το καρύδι σαν συστατικό είναι πολύ «σκληρό» και μπορεί να προκαλέσει αρκετά δερματικά προβλήματα, ιδιαίτερα σε ακνεϊκές ή και ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν το λέμε όμως μόνο εμείς, η beauty addict κοινότητα του internet καθώς και πολλού αισθητικοί, έσπευσαν να πουν πως το scrub της Kylie θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ προσοχή!



Κάποιοι άλλοι δεν ήταν τόσο ευγενικοί και κατηγόρησαν τη νεαρή δισεκατομμυριούχο για αμέλεια θυμίζοντας στο κοινό τη μήνυση που είχε γίνει σε μεγάλη εταιρία καλλυντικών εξαιτίας των καταστροφικών αποτελεσμάτων του scrub με καρύδι που διέθετε στην αγορά.

Κι όχι μόνο αυτό. Δες τι άλλο παρατήρησαν οι fans της Jenner παρακάτω

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved