Είσαι έτοιμη; H Vans συνεργάζεται με τον Harry Potter για τα πιο «μαγικά» sneakers

Ετοίμασε τα ξόρκια σου κι ανάλαβε δράση

Για όσους αγαπούν τα sneakers, η Vans είναι μία εταιρεία παπουτσιών πολύ γνώριμη. Τα sneakers της βρίσκονται στις αγαπημένες προτιμήσεις όσων επιλέγουν το συγκεκριμένο είδος και το σίγουρο είναι ότι η άνεση και το στιλ που προσφέρουν για κάθε σου look, από το σχολείο μέχρι βόλτες με την παρέα σου, αποτελούν τους βασικούς λόγους, που έχουν την αγάπη του κόσμου.

Το brand, όμως, σου επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη, αφού αποφάσισε να δημιουργήσει μία συλλογή εμπνευσμένη από το λατρεμένο σύμπαν του Harry Potter. Πριν λίγες μέρες, στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram έκαναν ένα post με ένα βίντεο με την πρώτη φωτογραφία από τη συνεργασία και δίπλα το caption «Κάτι μαγικό έρχεται σύντομα».

Ενώ -προς το παρόν- δε μας έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες σχετικά τη συνεργασία, αυτό που ξέρουμε είναι ότι πρόκειται για μία συλλογή που θα περιλαμβάνει sneakers, αλλά, επίσης, ρούχα και αξεσουάρ.

Στο site της Vans γράφει:

«Η Vans και ο Harry Potter συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μία μαγική συλλογή από παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ για μάγισσες, μάγους και Muggles»

https://www.instagram.com/p/BwkIvaIHRgb/

Διάβασε επίσης: Selena Gomez: Σχεδίασε μαγιό για την ουλή από το χειρουργείο και είναι φανταστικά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved