Η Swarovski and Warner Bros. ανακοινώνουν τη λαμπερή τους συνεργασία

Η Swarovski and Warner Bros. ανακοινώνουν μια μοναδική νέα συνεργασία.

  • Η συλλογή Swarovski, Looney Tunes που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2019, θα περιλαμβάνει κοσμήματα, μανικετόκουμπα, καρφίτσα γραβάτας, χαριτωμένες φιγούρες Looney Tunes, μπρελόκ και θήκες τηλεφώνου.

  • Η Swarovski ζωντανεύει τους ήρωες από τα γνωστά σε όλους μας Looney Tunes, όπως τον Bugs Bunny, Tweety και το Sylvester.

Η Swarovski και η Warner Bros. θα σηματοδοτήσουν την έναρξη της λαμπερής τους συνεργασίας με την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής Swarovski Looney Tunes τον Αύγουστο του 2019.

Η capsule συλλογή αποτελείται από 19 κομμάτια που θα αναπαραστήσουν τους πολυαγαπημένους μας ήρωες Looney Tunes ανάμεσα στους οποίους είναι: o Bugs Bunny, o Tweety και ο Sylvester. Η συλλογή, θα αποτελείται από κοσμήματα, μανικετόκουμπα, καρφίτσα γραβάτας, χαριτωμένες φιγούρες Looney Tunes, μπρελόκ και θήκες για το κινητό τηλέφωνο που θα προσθέσουν έξτρα παιχνιδιάρικη διάθεση στην καθημερινότητα μας.

Η Creative Director Nathalie Colin επισημαίνει για την νέα συνεργασία, «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Warner Bros και τιμούμε τους διάσημους, διασκεδαστικούς και θρυλικούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Η νέα αυτή συναρπαστική συλλογή θα ξετρελάνει τους οπαδούς των Looney Tunes, τους φίλους της Swarovski καθώς και τους ανθρώπους της μόδας».

«Αυτή η απίστευτη συνεργασία δημιουργεί έναν καινούριο τρόπο για τους fans να εκφράσουν την αγάπη τους για τα Looney Tunes μέσα από μάτια του θρυλικού brand Swarovski» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Maryellen Zarakas, (SVP, Franchise Management & Marketing, Warner Bros. Consumer Products), η οποία αναφέρει: « Η συλλογή συνδυάζει την sparkling λάμψη και την παιχνιδιάρικη διάθεση των αγαπημένων ηρώων».

Η συλλογή Swarovski Looney Tunes θα είναι διαθέσιμη στο swarovski.com καθώς και στα καταστήματα της Swarovski από τον Αύγουστο του 2019.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved