Met Gala: Εντυπωσιακή εμφάνιση της Cardi B στο κόκκινο χαλί!

Όλες οι λεπτομερείς για το «παγώνι» Cardi B

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Met Gala στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Δευτέρας. Πολλές ήταν οι εμφανίσεις που τράβηξαν τα βλέμματα, για ακόμα μια χρονιά, στο φιλανθρωπικό event ενώ η Cardi B έκανε τη μεγάλη διαφορά.

Η Cardi B εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Met Gala με ένα φόρεμα Thom Browne, το οποίο όταν «κλειστό» από την κορυφή μέχρι τα νύχια και είχε μια πάρα πολύ μακριά ουρά.

Το φόρεμα ήταν σχεδιασμένο από τούλι και μετάξι, κεντημένο στο χέρι και επίσης διακοσμημένο με 30.000 βαμμένα φτερά coque. Τα καλύμματα στο στήθος της ήταν από ρουμπίνι του ράπερ ΄΄Bodak΄΄ 44 καρατίων και η τιμή τους εκτιμάται στα $250.000

Μάλιστα, χρειάστηκαν περίπου 35 άτομα για περισσότερες από 2.000 ώρες για να το δημιουργήσουν και τελείωσε με ένα headlece σφαιροειδούς σφαίρας που έκανε ο Browne σε συνεργασία με τον Stephen Jones .

Ενώ ο Larpin δήλωσε στο THR: Kollin ήρθε στο Stefere και ρώτησε αν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε nipple cover στο χρώμα σε χρώμα ruby για την Cardi B. - Φυσικά, είπαμε," Ναι! " Η επόμενη πρόκληση ήταν να βρούμε το σωστό μέγεθος και σχήμα για να δημιουργήσουμε το τέλειο ζευγάρι για την Cardi ".

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved