Ιδέες για εύκολο μακιγιάζ τo βράδυ της Ανάστασης

Φωτογραφίες με ανοιξιάτικα, girly και νεανικά μακιγιάζ 

Όταν ο ήλιος ξεπροβάλλει την άνοιξη η επιθυμία σου για χρώμα, λουλούδια και φρούτα εποχής σε επηρεάζει στο ντύσιμο και στο make up. Είτε θέλεις να συμπεριλάβεις όλα τα χρώματα της άνοιξης στο μακιγιάζ σου είτε θέλεις με ένα highlighter ο ήλιος να σου φωτίσει και να σου αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου,το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι η κατάλληλη εποχή να πειραματιστείς με συνδυασμούς χρωμάτων και πιο έντονα χρώματα.

Το βράδυ της Ανάστασης αλλά και την Κυριακή του Πάσχα θα σου προτείναμε να δημιουργήσεις ένα girly άκρως ανοιξιάτικο και νεανικό μακιγιάζ.

Δώσε έμφαση στα μάτια με χρωματιστές σκιές ή χρωματιστή μάσκαρα. Η τάση φέτος θέλει επιβάλλει make up ουράνιο τόξο. Θα το τολμήσεις;

Οι κοραλλί αποχρώσεις είναι ότι πιο hot και ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες. Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ βάλε και highlighter.

Τόνισε τα χείλη. Οι neon αποχρώσεις είναι πολύ στην μόδα. Για το βράδυ της Ανάστασης δεν θα μου άρεσε πολύ σαν ιδέα αλλά αν πας μετά σε club θα είναι ιδανικό. Στα μάτια μπορείς να βάλεις μόνο μια χρυσή σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Δες ακόμα Όλα τα μυστικά για να βάλεις σωστά το bronzer

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved