H Mad Max από το Stranger Things aka Sadie Sink έκλεψε την παράσταση στα Emmy Awards!

…και έχουμε 3 κραγιόν για να αντιγράψεις το look της.

…και έχουμε 3 κραγιόν για να αντιγράψεις το look της.

Γνωρίσαμε τη Sadie Sink aka «Mad» Max παρακολουθώντας το Stranger Things στο Netflix. Εννοείται πως «κολλήσαμε» με τη σειρά και αγαπήσαμε πολύ τόσο τη Max όσο και τη δεκαεξάχρονη ηθοποιό που την υποδύεται.

image

Είναι ένα super fresh κορίτσι, φυσική κοκκινομάλλα, λίγο αγοροκόριτσο και απίστευτα όμορφη! Είναι γενικά cool και πιστεύουμε πως θα μπορούσε εύκολα να είναι μία από τις κολλητές μας!

Sadie homepage

Η Sadie, που είναι κολλητή με τη Millie Bobby Brow, βρέθηκε λοιπόν μαζί με το υπόλοιπο cast της σειράς στα βραβεία Emmy καθώς οι υποψηφιότητες που είχαν ήταν πολλές και πραγματικά έκλεψε την παράσταση!

Sadie Sink

Φόρεσε μόνο λίγο ματ, κόκκινο κραγιόν και απέδειξε πως και οι κοκκινομάλλες μπορούν να φορέσουν αυτό το χρώμα. Η επιλογή δεν ήταν καθόλου υπερβολική για την ηλικία της δεδομένου ότι δεν είχε καθόλου μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπό της και μας άρεσε πάρα μα πάρα πολύ! Είναι ένα look Που –με μέτρο- μπορεί να αντιγράψει κάθε συνομήλική της και για να σε βοηθήσουμε, βρήκαμε 3 ματ κόκκινα κραγιόν που κοστίζουν λιγότερο από 10€. Δες τα και συνέχισε να διαβάζεις…

19

Από αριστερά έχουμε τα: Sephora, #Lipstories στην απόχρωση A Little Magic 8,95€. Maybelline New York, Vivid Matte Liquid στην απόχρωση Rebel Red 9,95€. NYX, Velvet Matte Lipstick στην απόχρωση Blood Love 8,10€. Πες μας τώρα, θα φορούσες κόκκινο κραγιόν σαν τη Sadie;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved