Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου ροζ όπως η Λάουρα Νάργες

Ροζ μαλλιά εύκολα και όχι μόνιμα 

Η αγαπημένη μας Λάουρα Ναργες μας έδωσε έμπνευσηβάφοντας ροζ τα μαλλιά της. Το ίδιο έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό και άλλες celebrities και influencers που βάφουν τα μαλλιά τους στα πιο εκκεντρικά χρώματα.

Το ροζ, το μπλε, το πράσινο ακόμα και το μωβ είναι μόνο μερικά από τα χρώματα που βλέπουμε συχνά στα μαλλιά και αποτελεί μεγάλο trends στο Instagram. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην αμέσως επόμενη φωτογραφία οι διάσημες επιστρέφουν στα φυσικά τους μαλλιά. Πώς γίνεται αυτό λοιπόν; Οι ανάγκες της εποχής ενέπνευσαν κάποια brands να κυκλοφορήσουν βαφές ή σπρέι για προσωρινά cool looks στο χρώμα των μαλλιών. Μια άλλη εναλλακτική είναι να βάψεις τγα μαλλιά με απλές κιμωλίες που μπορούν να σου αλλάξουν το χρώμα για μόνο λίγες μέρες ή ώρες.

Οι βαφές της σειράς colorista της L'Oreal διαρκούν έως δύο εβδομάδες και μπορείς να τις κάνεις με μεγάλη ευκολία στο σπίτι σου. Τα σπρέι της σειράς διαρκούν μόλις μια μέρα και είναι πανεύκολα στην εφαρμογή. Υπάρχουν και τα σπρέι της εταιρίας Imel τα οποία αντέχουν περίπου τρία λουσίματα.

Η χρήση μη τοξικής κιμωλίας διαρκεί έως 3 μέρες εάν δεν λούσεις τα μαλλιά σου. Η κιμωλία δημιουργεί ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα αν θέλεις να βάψεις τις άκρες των μαλλιών σου. Δες και το βίντεο που ακολουθεί για την χρήση της κιμωλίας.






Δες ακόμα Τα trends στα μαλλιά για την άνοιξη που υιοθέτησαν όλες οι bloggers

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved