8 tips για να κάνεις το άρωμά σου να κρατήσει περισσότερο

Για να μυρίζεις υπέροχα ακόμα περισσότερη ώρα

Το άρωμά σου είναι προσωπική υπόθεση, γι’ αυτό και ο,τι κι αν έχεις επιλέξει, αποτελεί τη μυρωδιά με την οποία θες να σε θυμάται όποιος σε γνωρίζει. Δεν έχουν, όμως, όλα τα αρώματα την ίδια ένταση, ούτε και την ίδια διάρκεια. Μετά από ώρες στο σχολείο, για παράδειγμα, ή αφότου έχεις βγει με τις φίλες σου, μπορεί η επίδρασή του να είναι ελάχιστη ή ακόμα και να έχει εξαφανιστεί.

Ήρθε η ώρα να καταπολεμήσεις αυτό το ενοχλητικό φαινόμενο και να κάνεις την κολόνια σου να κρατάει όση περισσότερη ώρα γίνεται.

#1 Βάλε ενυδατική κρέμα πριν την κολόνια. Το layering στα αρώματα τα κάνει να κρατάνε περισσότερο.

#2 Βάλε το άρωμα στα σωστά σημεία. Προτίμησε το εσωτερικό του χεριού κάτω από την παλάμη, ή πίσω από τα αυτιά, γιατί εκεί το δέρμα είναι πιο ζεστό και βοηθά να αναδυθεί η μυρωδιά περισσότερο.

#3 Μην τρίβεις τα σημεία όπου τοποθέτησες το άρωμα, γιατί μπορεί να αλλάξει η μυρωδιά του.

#4 Βάλε λίγο άρωμα στα μαλλιά σου, βουρτσίζοντάς τα με μία ψεκασμένη με αυτό βούρτσα.

#5 Μην υπερβάλλεις στην ποσότητα, γιατί ακόμα και το τελειότερο άρωμα, όταν είναι too much, μπορεί να μην υποφέρεται.

#6 Ψέκασε δύο μπατονέτες με το άρωμά σου και βάλτες σε ένα φακελάκι, όπως αυτό που αποθηκεύουμε τα τρόφιμα. Πάρε το μαζί σου κι όταν αισθανθείς ότι θα ήθελες ένα φρεσκάρισμα, πέρασε τις μπατονέτες στα σημεία που είπαμε παραπάνω.

#7 Αποθήκευσε το μπουκάλι του σωστά, μακριά από ζέστη, φως και υγρασία, για να κρατήσει περισσότερο και να μην αλλοιωθεί.

#8 Αντικατάστησέ το με άλλο, όταν πρέπει. Τα αρώματα δεν κρατάνε για πάντα. Υπολόγιζε ότι με την κατάλληλη αποθήκευση, ένα άρωμα κρατάει περίπου 3 χρόνια.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Έτσι θα μυρίζεις πάντα τέλεια χωρίς να φοράς άρωμα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved