Τα trends στα μαλλιά για την άνοιξη που υιοθέτησαν όλες οι bloggers

Απλότητα και χαλαρή διάθεση στα μαλλιά την άνοιξη

Οι ανοιξιάτικες τάσεις στα μαλλιά φέτος έχουν πολύ ενδιαφέρον και το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχουν καμία τεχνική δυσκολία. Οι bloggers υιοθετούν πρώτες μια τάση και επηρεάζουν και τα trends. Γι΄αυτό τον λόγο πάντα κοιτάμε πάντα τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Αν ρίξεις μια ματιά στο Instagram θα καταλάβεις ποιες τάσεις πρωταγωνιστούν. Δεν χρειάζεται, όμως, να το κάνεις, γιατί δουλέψαμε εμείς για σένα. Βρήκαμε τα top trends από τις καλύτερες bloggers του κόσμου.

Τα hair accessories όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι ο,τι πιο hot φέτος. Οι bloggers φοράνε πολύχρωμα μαντήλια στα μαλλιά τα οποία τα φορούν και ως κορδέλα αλλά και για να στολίσουν την χαμηλή τους κοτσίδα.

Επίσης, φοράνε πολλά τσιμπιδάκια χωρίς να κάνουν κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα. Ένα ακόμα αξεσουάρ που αγαπούν είναι η στέκα. Την στέκα την είδαμε και τον χειμώνα και από ότι φαίνεται θα την δούμε και το καλοκαίρι. Τα πιασίματα στα μαλλιά είναι πολύ απλά, μόνο με ένα scrunchie. Το πιο δύσκολο που θα σου ζητηθεί να κάνεις είναι μια πλεξούδα.

Αυτό που θέλουμε να θυμάσαι είναι ότι φέτος την άνοιξη η τάση είναι ανέμελα μαλλιά και αξεσουάρ. Απλότητα και χαλαρή διάθεση είναι το μότο μας.

Δες ακόμα Madwalk: Τα καλύτερα hairstyles για να εμπνευστείς και εσύ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved