Ξύρισμα ποδιών: Πώς θα διαρκέσει περισσότερο

Μεγαλώνουν γρήγορα οι τρίχες του ποδιού σου;


Η αλήθεια είναι ότι το ξύρισμα στα πόδια είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία για όλες τις γυναίκες. Ξυρίζεσαι και από την μια στιγμή στην άλλη οι τρίχες έχουν μεγαλώσει πάλι. Είναι πιο άγριες και μαύρες από ποτέ και δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις. Θα σου δώσουμε κάποιες λύσεις να βελτιώσεις λίγο την κατάσταση.



Αρχικά, πριν το ξύρισμα είναι καλό να κάνεις απολέπιση για να βγουν όλες οι τρίχες στην επιφάνεια. Θα σου προτείναμε να χρησιμοποιείς μια πολύ ενυδατική κρέμα ξυρίσματος. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από το να χρησιμοποιήσεις ένα απλό αφρόλουτρο. Σιγουρέψου ότι ξυρίζεσαι με την αντίθετη φορά της τρίχας. Αν ξυρίζεσαι με την φορά της τρίχας οι τρίχες είναι λογικό να μην κόβονται καλά και να σε ενοχλήσουν μετά από λίγο. Αν χρησιμοποιείς καινούργιο ξυραφάκι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο. Βρες ένα καλό aftershave προϊόν γιατί λειτουργούν επιβραδυντικά στην εμφάνιση της τρίχας.



Αν βέβαια το πρόβλημα επιμένει θα μπορούσες να δοκιμάσεις και αποτριχωτική κρέμα. Δοκίμασε την σε μια μικρή περιοχή για να βεβαιωθείς ότι δεν είσαι αλλεργική. Ακολούθησε με αυστηρά τις οδηγίες της συσκευασίας.



Δες ακόμα Ο food blogger που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram μας φτιάχνει vegan energy balls σε 3 λεπτά


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved