5 συνήθειες που μπορούν να κάνουν κακό στην επιδερμίδα σου

Μήπως κάνεις κάτι λάθος; 

Οι ανάγκες για την περιποίηση του προσώπου μας αλλάζουν ανάλογα με τον τύπου του δέρματος μας. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες που ισχύουν για όλους και κάποια κοινά λάθη που τα κάνουμε όλες. Μάθε ποια είναι για να μην τα ξανακάνεις.

  1. Κοιμάσαι με μεικάπ

Όσο κουρασμένη και να είσαι πρέπει να βγάζεις το μακιγιάζ από το πρόσωπο σου για να αναπνέει το δέρμα σου το βράδυ. Καθάρισε το πρόσωπο σου ακόμα και αν δεν έχεις βαφτεί, για να αφαιρέσεις τους ρύπους.

  1. Χρησιμοποιείς ενυδατική για πλούσια ενυδάτωση

Στην ηλικία που είσαι πρέπει να χρησιμοποιείς πολύ ελαφριές ενυδατικές και αντηλιακά που να γράφουν στην συσκευασία τους oil free. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να σου προκληθεί ακμή.

  1. Χρησιμοποιείς προϊόντα με αλκοόλ

Τα προϊόντα με αλκοόλ απλά σου ερεθίζουν το δέρμα. Ένα καλό προϊόν για να καθαρίσεις το δέρμα σου είναι ένα νερό micellar και μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα toner με βιταμίνη C.

  1. Δεν φοράς αντηλιακό

Το αντηλιακό πρέπει να το φοράς όλο τον χρόνο, ο ήλιος είναι πάντα εκεί για να μας καταστρέψει το δέρμα. Προστατευτείτε. Σου έχω και καλά νέα. Τον χειμώνα αν θέλεις μπορείς και να χρησιμοποιείς ένα make up με αντηλιακή προστασία.

  1. Δεν πλένεις τα πινέλα σου

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έπλυνες τα πινέλα σου. Πήγαινε τώρα στο άρθρο που σου έχουμε γράψει αναλυτικά τον τρόπο που πρέπει να πλένεις τα πινέλα σου και ξεκίνα.

Αυτές οι κακές συνήθειες μπορεί να σου προκαλέσουν ακμή αλλά και πρόωρη γήρανση. Δεν νομίζω να θέλεις κάτι τέτοιο. Άλλαξε την καθημερινή σου περιποίηση από σήμερα.

Δες ακόμα Το νέο trend στα νύχια που αγάπησαν η Arianna Grande και η Kendall Jenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved