Κάνε πεντικιούρ στο σπίτι με απλά βήματα

Αφιέρωσε στον εαυτό σου μια μέρα ομορφιάς 

Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι σου μπορείς να κάνεις τα πάντα αν έχεις χρόνο και διάθεση. Εμείς σου προτείνουμε να καθιερώσεις μια μέρα ως μέρα ομορφιάς και περιποιήσης. Μέσα στο σαββατοκύριακο ή στη σημερινή αργία συνήθως θα βρεις τον χρόνο που σου χρειάζεται για να κάνεις ένα ολοκληρωμένο πεντικιούρ.

Για το σπα στο σπίτι χρειάζεσαι μια λεκάνη με νερό και κρεμοντούς για να μουλιάσεις τα πόδια σου. Μετά χρησιμοποίησε ένα ξυλάκι πεντικιούρ για να σπρώξεις τα πετσάκια τα οποία θα κόψεις με ένα πενσάκι, μην το παρακάνεις με το κόψιμο αφαίρεσε ότι ενοχλεί πολύ. Με μια ελαφρόπετρα θα τρίψεις τις φτέρνες σου. Μόλις βάψεις και τα νύχια σου βάλε πολύ κρέμα και λάδι.

Προσοχή: Γ ια να στεγνώσουν τα νύχια θέλουν τουλάχιστον 3 ώρες για να μπορέσεις να βάλεις κλειστό παπούτσι. Το καλοκαίρι αυτός ο χρόνος αυξάνεται λόγω ζέστης. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις με περισσότερη λεπτομέρεια τα βήματα. Βάλε λοιπόν χαλαρωτική μουσική, άναψε κεριά και δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια μέρα χαλάρωσης.



Δες ακόμα Κάνε την διαφορά! Φτιάξε τα pancakes αλλιώς

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved