Η ολόσωμη φόρμα για το σχολείο και το club από τα χεράκια της Selena Gomez

Η Selena Gomez σχεδιάζει 

H Selena Gomez συνεργάζεται αρκετό καιρό με την εταιρία αθλητικών ειδών Puma. Η συλλογή SG x Puma έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Η συλλογή σχεδιάστηκε από την τραγουδίστρια με έμπνευση τα δυνατά κορίτσια και με έμφαση στον φεμινισμό και την ισότητα. Η Selena σχεδίασε τα ρούχα με την σκέψη ότι οι γυναίκες πλέον είναι συνεχώς στον δρόμο και θέλουν να είναι όμορφες, περιποιημένες και μέσα σε όλα. Έτσι τα ρούχα είναι κατάλληλα για δραστηριότητες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Συγκεκριμένα, μπορείς να πας με το ίδιο ρούχο άνετα στο γυμναστήριο σου και μετά για ένα καφέ με τις φίλες σου. Αν μια μέρα έχεις σχολείο, πανεπιστήμιο ή φροντιστήριο, μπορείς να πας με το ίδιο ρούχο βόλτα. Με τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής έχουμε ανάγκη από τέτοιας φιλοσοφίας ρούχα. Η ολόσωμη μαύρη φόρμα από βελούδο είναι ένα τέτοιο παράδειγμα all day εμφάνισης.

Το πρωί την φοράς με το sneakers σου και με μια τσάντα πλάτης και το βράδυ με γόβα. Η συλλογή είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες και να αναδεικνύει όλους τους σωματότυπους.

Δες ακόμα Η Selena Gomez αντέγραψε την Ariana Grande με τρόπο που δεν φαντάζεσαι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved