Γιορτή του Πατέρα: Όλα τα ευχαριστώ που δεν είπα στον μπαμπά μου

Mπαμπά σε ευχαριστώ που ήσουν και είσαι πάντα εκεί.

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή γιατί είναι αφιερωμένη στους μπαμπάδες όλου του κόσμου, με την Γιορτή του Πατέρα να γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.

Η ημέρα του πατέρα ουσιαστικά εξυμνεί τη συνεισφορά των μπαμπάδων στο κοινωνικό σύνολο. Η αλήθεια είναι πως στη χώρα μας ο συγκεκριμένος εορτασμός έγινε ευρέως γνωστός τα τελευταία χρόνια, αυτό ωστόσο δεν μας εμποδίζει να εκφράσουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπο που μαζί με τη μητέρα μας, μας έφερε στη ζωή.

mpampas2.jpg

Σε έναν ιδανικό κόσμο θα έπρεπε καθημερινά να δείχνουμε το σεβασμό και τα αληθινά αισθήματά μας στον μπαμπά όμως αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό. Η πίεση, τα άγχη και οι φρενήρεις ρυθμοί της σύγχρονης ζωής δεν μας επιτρέπουν να έχουμε όσο χρόνο θα θέλαμε με τους γονείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Βυθιζόμαστε στις υποχρεώσεις και ξεχνάμε πως οι άνθρωποί μας είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε.

Πίσω στο χρόνο..

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν ανέκαθεν το κοριτσάκι του μπαμπά. Η μονάκριβή του. Η μικρή του πριγκίπισσα. Η «καλομαθημένη» του. Το ξανθό, ψηλό κοριτσάκι με τα ροζ μάγουλα που οριακά έκλαιγε κάθε φορά που ο μπαμπάς μου τα τσίμπαγε για πλάκα.

fathersday.jpg

Χρόνια πολλά μπαμπά! Τα πιο εμπνευσμένα quotes για τη father daughter φωτογραφία σου στο Instagram

Μπορεί μεγαλώνοντας να στρεφόμουν στη μαμά για λίγο πιο προσωπικά ζητήματα όμως ήξερα βαθιά μέσα μου πως για ό,τι άλλο με απασχολεί ο μπαμπάς θα είναι πάντα εκεί. Όχι απαραίτητα για να λύσει το πρόβλημα αλλά για να ακούσει, να συμμεριστεί και να δώσει απλόχερα την συμβουλή του. Έτσι άλλωστε δεν κάνουν οι μπαμπάδες;

Κάθε χρόνος που περνά με φέρνει λίγο πιο κοντά στον μπαμπά μου και συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι που εξακολουθώ να βλέπω το όνομά του στις κλήσεις του κινητού. Που επιστρέφω στο σπίτι και είναι εκεί. Γι' αυτό μόλις δεις σήμερα τον μπαμπά σου μη ξεχάσεις να του πεις σ 'αγαπώ. Πίστεψέ με, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις σήμερα και κάθε μέρα.

Όλα τα ευχαριστώ που δεν είπα στον μπαμπά μου

  • Ευχαριστώ που μου έμαθες να είμαι δίκαιη.
  • Ευχαριστώ που ήσουν πάντα εκεί για εμένα ακόμη και όταν είχα κάνει σοβαρά λάθη.
  • Ευχαριστώ που σεβάστηκες τα όνειρα και τις επιθυμίες μου.
  • Ευχαριστώ που μου έμαθες να ζω ελεύθερα και να είμαι ανεξάρτητη.
  • Ευχαριστώ που δεν στερήθηκα ποτέ τίποτα.
  • Ευχαριστώ που μου έδωσες αρχές και αξίες.
  • Ευχαριστώ που με έφερες ξανά στην επιφάνεια ακόμη και όταν ένιωθα πως είχα βουλιάξει.
  • Ευχαριστώ που μου έδειξες να παλεύω για τα όνειρα και τους στόχους μου.
  • Ευχαριστώ που μου έμαθες να δουλεύω σκληρά και να βασίζομαι μονάχα στις δυνάμεις μου.
  • Ευχαριστώ που μου δίδαξες να είμαι ειλικρινής και καλός άνθρωπος.
  • Ευχαριστώ που μου υπενθύμιζες καθημερινά πως η καλοσύνη κερδίζει πάντoτε στο τέλος.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved