Amanda Georgiadis Tenfjord: «Από την Ελλάδα μού έχει λείψει η γιαγιά μου, το σουβλάκι και η θάλασσα»

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου της ευρωπαϊκού tour και την εμφάνισή της στην Αθήνα, η Amanda Georgiadis Tenfjord μιλά αποκλειστικά στο TeenQueen για όσα ετοιμάζει, αποκαλύπτει αν θα μετακομίσει στην Ελλάδα, αλλά και τι είναι αυτό που της έστειλαν fans της και την έκανε να ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Η Amanda Georgiadis Tenfjord εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2022 με το τραγούδι Die Together και κάπως έτσι έγινε ένα πρόσωπο για το οποίο μιλούσαμε όλοι πέρσι. Και θα συνεχίσουμε να μιλάμε μιας και η 25χρονη τραγουδίστρια εξακολουθεί να χαράσσει τη δική της πορεία στον χώρο της μουσικής με πιο πρόσφατο highlight στην καριέρα της την ευρωπαϊκή περιοδεία της.

Η Amanda έρχεται αύριο, 4 Μαρτίου, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Piraeus Club Academy για να ξεσηκώσει το κοινό της και να «κλείσει» με τον πιο όμορφο τρόπο το πρώτο της tour. Για αυτήν την εμπειρία και όλα όσα έχουν να περιμένουν οι θαυμαστές της, για την αγάπη της στην Ελλάδα και τις σπουδές της στην ιατρική, αλλά και για το πιο epic μήνυμα που έλαβε στα social media μιλά αποκλειστικά στο TeenQueen.gr η Ελληνο-νορβηγίδα τραγουδίστρια.

Η Amanda Georgiadis Tenfjord έρχεται στο Piraeus Club Academy στις 4 Μαρτίου

Αύριο, Σάββατο 4 Μαρτίου, το κοινό σου θα σε απολαύσει σε μια συναυλία στο Piraeus Club Academy. Τι ετοιμάζεις και πώς νιώθεις που τελευταίος σταθμός της πρώτης σου περιοδείας είναι η Ελλάδα;

Ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις στο κοινό και ομολογώ ότι είμαι πολύ χαρούμενη που τελευταίος σταθμός του πρώτου μου ευρωπαϊκού tour είναι η Αθήνα. Εγώ και η ομάδα μου ξεκινήσαμε με πολύ άγχος, αλλά τώρα που έχουμε κάνει πολλές εμφανίσεις – σε Νορβηγία, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία και Ολλανδία- και έχουμε πάρει την κρυάδα, ερχόμαστε στην Ελλάδα με πολλή όρεξη και ζεστασιά.

Πώς ήταν η εμπειρία του πρώτου σου tour; Τι σε ενθουσίασε και τι σε δυσκόλεψε;

Μου άρεσε το γεγονός ότι έκανα για πρώτη φορά τις δικές μου συναυλίες εκτός Νορβηγίας, αλλά αυτό που με τρέλανε είναι το γεγονός ότι fans μου από όλες τις χώρες ήξεραν τα τραγούδια μου. Ήταν μοναδικό το συναίσθημα να τους βλέπω από κάτω να τραγουδούν κάθε στίχο. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν οι πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο για να πάμε από τη μία χώρα στην άλλη. Φοβάμαι το αυτοκίνητο και την ταχύτητα και όταν δεν οδηγώ εγώ νιώθω λίγο περίεργα.

Σου έχει λείψει η Ελλάδα;

Πάρα πολύ. Έχω να έρθω από τον περασμένο Σεπτέμβριο και περιμένω πώς και πώς ελπίζοντας ότι ο καιρός θα είναι καλός, γιατί εδώ, στη Νορβηγία, έχει πολύ κρύο.

Αυτά που μου έχουν λείψει περισσότερο είναι πρώτα από όλα η γιαγιά μου, που ζει στα Γιάννενα, το σουβλάκι και η θάλασσα.

Press-Photo.jpg

Θα σκεφτόσουν να αφήσεις τη Νορβηγία και να ζήσεις μόνιμα στην Ελλάδα;

Θα το ήθελα, αλλά σκέφτομαι ότι όλοι οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι είναι εδώ και νιώθω ότι θα δυσκολευόμουν πολύ να τους αφήσω. Δεν μου αρέσουν οι τόσο μεγάλες αλλαγές, είμαι άνθρωπος της σταθερότητας. Ίσως να το σκεφτόμουν πολλά, πολλά χρόνια μετά, όταν θα έχω μεγαλώσει αρκετά.

Έχεις σπουδάσει ιατρική και εξασκείς το επάγγελμα. Πώς τα συνδυάζεις με το τραγούδι;

Εδώ και πολλά χρόνια κάνω και τα δύο παράλληλα. Προσπαθώ να τα συνδυάζω και προς το παρόν τα καταφέρνω μια χαρά. Πριν λίγο καιρό τελείωσα τη σχολή ιατρικής και τώρα εργάζομαι σε ένα ιατρείο ως family doctor. Περιμένω να ξεκινήσω την ειδικότητά μου, που είναι περίπου 5 χρόνια.

Ποιες ειδικότητες σε ενδιαφέρουν;

Σκέφτομαι τη γυναικολογία και την καρδιολογία, αλλά θα μου άρεσε να κάνω γενική ιατρική για να γίνω κι επίσημα family doctor. Ο οικογενειακός γιατρός εδώ στη Νορβηγία είναι τεράστια υπόθεση και εμένα μου αρέσει αυτή η συχνή επαφή που ξέρω ότι θα έχω με τους ασθενείς μου.

Συμμετείχες στη Eurovision 2022 με το τραγούδι Die Together και κατέλαβες την 8η θέση. Θα δήλωνες ξανά συμμετοχή στον διαγωνισμό; Σε ενδιαφέρει η πρωτιά;

Δεν νομίζω να συμμετείχα ξανά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Για μένα η Eurovision ήταν μια once in a lifetime φάση.

Στο TikTok είσαι αρκετά ενεργή και μάλιστα απαντάς σε followers. Θυμάσαι το πιο αστείο πράγμα που σου έχουν στείλει;

Θυμάμαι ότι είχα δώσει πέρσι μια συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα και με ρώτησαν αν σκέφτομαι να παντρευτώ – γιατί είμαστε 2,5 χρόνια ζευγάρι με τον σύντροφό μου. Εγώ έπαθα σοκ με την ερώτηση, διότι στη Νορβηγία δεν κάνουν τέτοιου είδους ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι. Οπότε, οι fans μου έκαναν screenshot την αντίδρασή μου, μετά την έκαναν meme και μου την έστειλαν. Γέλασα πάρα πολύ. Είχε φάση. Η αλήθεια είναι ότι οι fans μου έχουν πολύ καλό χιούμορ.

AMANDA_MEME1.jpg

Η αντίδραση της Amanda όταν τη ρώτησαν... αν σκέφτεται να παντρευτεί!

Φλερτ δέχεσαι στα social media;

Όχι. Είναι ελάχιστα τέτοιου είδους μηνύματα. Βέβαια, κι εγώ είμαι πολύ open με τη σχέση μου και με το αγόρι μου, έχω δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες μαζί του, οπότε ίσως και αυτό να φρενάρει κάποιον που θα ήθελε να μου στείλει.

https://www.instagram.com/p/ChSj39DoBKf

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική Είσοδος – Α' Φάση: 15 ευρώ
Γενική Είσοδος – Β' Φάση: 18 ευρώ
VIP (Θέσεις καθημένων στον εξώστη): 25 ευρώ
Τιμή Ταμείου (Γενική Είσοδος): 20 ευρώ
Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα NOVA, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni's)

Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved