Όλες οι νέες δυνατότητες που σου προσφέρει το Spotify

Τα έξυπνα κόλπα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης του Spotify.

Το Spotify είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη (και η πιο εύχρηστη) υπηρεσία ροής μουσικής στον κόσμο. Με ένα κλικ σου προσφέρει εκατομμύρια τραγούδια, podcasts και λίστες μουσικής τις οποίες μπορείς να ακούς ακόμη και χωρίς Internet, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι.

Δυστυχώς οι περισσότεροι χρήστες δεν γνωρίζουν ότι πέρα ​​από τη βασική διαμόρφωση, υπάρχουν κάποια μυστικά για να χρησιμοποιήσεις το Spotify like a pro και να μεταμορφώσεις την εμπειρία σου στην πλατφόρμα για πάντα.

Όλα όσα δεν ήξερες για το Spotify

Για να ξεκινήσεις ένα private session πάτα στο βελάκι που είναι πάνω δεξιά στην εφαρμογή για desktop και επίλεξε «Private Session». Για τα κινητά, βρίσκεται στα Settings κάτω από το «Social». Αν θες να το απενεργοποιήσεις μπορείς να ακολουθήσεις την ίδια ακριβώς πορεία.

Αν θες να ακούσεις μουσική ανώνυμα:

Αρχικά, άνοιξε το «Προτιμήσεις» του λογαριασμού σου, στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης, τόσο στο κινητό όσο και στον υπολογιστή.
Κάνε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα «Κοινωνικός».
Στη συνέχεια ενεργοποίησε το κουμπί που λέει «Ξεκινήστε μια ιδιωτική συνεδρία για να ακούσετε μουσική ανώνυμα».

Γιατί ορισμένα άτομα βλέπουν πάντα πρώτοι τα Ιnstagram stories σου

Η μυστική λειτουργία του Spotify για αναζήτηση τραγουδιών

Η αναζήτηση στίχων ουσιαστικά ξεκίνησε με το επίσημο λανσάρισμα της εμφάνισης στίχων το 2021, και έτσι στην αναζήτηση του Spotify μπορείς να γράψεις τους στίχους από το τραγούδι που ψάχνεις και το Spotify θα σου εμφανίσει τα τραγούδια που κάνουν match με τους στίχους που έγραψες. Έξυπνο ε;;

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved