Οι top 5 δημιουργοί περιεχομένου που πρέπει να βάλεις στο ραντάρ σου το 2023

Οι αστέρες του Instagram και του TikTok που θα σου κρατήσουν φέτος συντροφιά και θα σε ψυχαγωγήσουν.

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι teens ξοδεύουν αμέτρητες ώρες στις αγαπημένες τους εφαρμογές και αντλούν έμπνευση από τους δημοφιλείς influencers της κάθε πλατφόρμας.

Όπως ίσως έχεις παρατηρήσει κι εσύ οι αλγόριθμοι του TikTok, του Instagram, του YouTube και του Twitch έχουν φέρνουν τυχαίους δημιουργούς στο προσκήνιο και εκτοξεύουν τη δημοτικότητά τους.

Εμείς στο TeenQueen.gr κάναμε μια μικρή έρευνα και βρήκαμε για εσένα 5 αστέρες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που θα κάνουν λίγο πιο fun την καθημερινότητά σου.

5 δημοφιλείς δημιουργοί περιεχομένου που αξίζει να παρακολουθείς φέτος

1) Alix Earle

Η 22χρονη φοιτήτρια ηγήθηκε της αναβίωσης τoυ video trend «get ready with me» και έγινε viral. Οι προτάσεις της για προϊόντα ομορφιάς ενδιαφέρουν εκατομμύρια κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο, με την Earle να διαθέτει το δικό της πιστό κοινό.

2) MrBeast

Ο Jimmy Donaldson, γνωστός στο διαδίκτυο ως MrBeast, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος και δημοφιλής δημιουργός στο YouTube με 133 εκατομμύρια συνδρομητές. Ο 24χρονος είναι γνωστός για τα βίντεό του στα οποία κάνει ακραία κατορθώματα.

Το Duolingo, το LastPass και άλλα 2 apps θα κατακτήσουν τον tech world το 2023

3) Keke Palmer

H ηθοποιός-τραγουδίστρια είναι μια δημοφιλής δημιουργός περιεχομένου. Η Keke Palmer έγινε viral όταν έκανε live μετάδοση στην οποία έπαιζε The Sims, κάτι που την οδήγησε στο να δημιουργήσει ένα κανάλι στο Twitch.

4) Mikayla Nogueira

Η 24χρονη makeup artist έχει 14 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok οι οποίοι την παρακολουθούν καθημερινά για να πάρουν ιδέες σε θέματα ομορφιάς.

5) Scar Girl

Η Annie Bonelli, γνωστή στο TikTok ως «scar girl», είναι μια 18χρονη με μια εμφανή ουλή στο πρόσωπό της. Tα videos της νεαρής influencer στο TikTok συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές και υποστηρικτικά σχόλια.

Πηγή κεντρικής: alix_earle

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved