To Clickup, το Sunsama και άλλα 2 «έξυπνα» apps για να οργανωθείς στο λεπτό

Αυτές είναι οι εφαρμογές που θα σου «λύσουν» τα χέρια!

Η οργάνωση είναι πολύ σημαντική, αφού διευκολύνει την καθημερινότητά μας και μας βοηθά να διεκπεραιώσουμε με ευκολία, και χωρίς καθόλου άγχος, τις υποχρεώσεις, που «τρέχουν». Ωστόσο, αν θες να διευκολυνθείς ακόμα παραπάνω και να βάλεις το πρόγραμμά σου σε μια σειρά, εμείς σου έχουμε τη λύση. Έφτασε η στιγμή, να ανακαλύψεις 4 super χρήσιμα apps, τα οποία χρειάζεται να κατεβάσεις στο κινητό σου ASAP, αν θες να εκτοξεύσεις την παραγωγικότητά σου στα ύψη. Είσαι έτοιμη; Ας ξεκινήσουμε!

Το My Study Life & ακόμη 3 εφαρμογές για να διαβάζεις χωρίς κόπο και να «σκίζεις» στα διαγωνίσματα

Βάλε τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά με αυτές τις 4 εφαρμογές

Clickup

Πρόκειται για μια απλή εφαρμογή, που θα σε κάνει expert στην οργάνωση του προγράμματός σου. Διαθέτει μια user-friendly δομή, είναι εύκολη στην πλοήγηση και ιεραρχεί τις υποχρεώσεις σου, θέτοντας τις προτεραιότητες της ημέρας. Τι καλύτερο;

Sunsama

Το συγκεκριμένο app θα αποτελέσει τον καλύτερο σου φίλο, τον super διαδικτυακό διοργανωτή σου, ο οποίος θα σε βοηθήσει, να φτιάξεις το πρόγραμμά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγχρονίζεται με το Google Calendar, αλλά και το Outlook, ενώ η περίοδος δωρεάν δοκιμής, σε προ(σ)καλεί να πατήσεις το download σήμερα κιόλας!

Trello

Ένας είναι ο απώτερος στόχος του app «Trello»: να σε βάλει σε τάξη! Πρόκειται για μια από τις καλύτερες εφαρμογές, που μπορείς να ανακαλύψεις αυτή τη στιγμή στο Playstore της συσκευής σου, ενώ είναι ιδανική και για τα ομαδικά projects, λόγω των άπειρων δυνατοτήτων της. Ανακάλυψέ την, αξίζει τον κόπο!

Clockify

Το Clockify θα σε ξεκουράσει, θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να αποβάλεις τις έγνοιες και τα άγχη της καθημερινότητας. Αυτό το ηλεκτρονικό ημερολόγιο, θα σου γλιτώσει χρόνο, θα οπτικοποιήσει τις υποχρεώσεις σου, θα σε κάνει να πειθαρχήσεις και θα συμβάλλει στον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό της εβδομάδας σου.

Ώρα να μπουν όλα τα πράγματα σε μια σειρά. Μην διστάσεις, να πατήσεις το «Download» και...να ηρεμήσεις. Τα καλύτερα organization apps θα γίνουν οι «σύμμαχοί» σου στην αγχωτική καθημερινότητα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved