Το viral hack που θα κάνει το modem το πιο κομψό διακοσμητικό

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κουτί της αρεσκείας σου.

Κακά τα ψέματα, το Internet είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας τόσο εντός αλλά και εκτός του σπιτιού. Το διαδίκτυο μας επιτρέπει να κάνουμε σχεδόν τα πάντα όπως να συνομιλήσουμε με φίλους-συνεργάτες, να στείλουμε αρχεία, να ακούσουμε μουσική ή να έχουμε gps στο κινητό μας.

Το modem είναι μια συσκευή που όλες γνωρίζουμε πως είναι απαραίτητη για την σύνδεση στο Internet. Ουσιαστικά είναι ο δικτυακός εξοπλισμός που επιτρέπει την μεταφορά ψηφιακών δεδομένων μέσα από μια απλή αναλογική τηλεφωνική γραμμή γνωστή ως PSTN. Η λέξη modem βγαίνει από τα αρχικά των λέξεων modulator και demodulator δηλαδή διαμόρφωση και αποδιαμόρφωση.

Πες «ναι» στο ασφαλές σερφάρισμα απενεργοποιώντας το GPS στο κινητό σου - Πώς θα το κάνεις

Tο απόλυτο κόλπο για να «κρύψεις» το modem σου με στυλ

Οι influencers δεν σταματούν ποτέ να είναι δημιουργικοί και εφευρίσκουν νέους, cool τρόπους για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη. Η @carolina.mccauley δημοσίευσε ένα video στο Instagram όπου μας έδειξε πώς «κρύβει» το modem της με ένα απλό κουτί που αγόρασε από τα IKEA.

https://www.instagram.com/p/CWTH020B-rj

Το συγκεκριμένο κουτί αποτελείται από 2 μέρη και είναι τρυπητό. Η influencer το αξιοποίησε με τον ωραιότερο τρόπο, τοποθετώντας το modem στο εσωτερικό του. Με αυτό τον τρόπο αποκτάς ένα όμορφο διακοσμητικό κουτί σε χρόνο Dt, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

kouti.jpg

IKEA-SMARRA

Το κόστος του κουτιού ανέρχεται στα 19,99 ευρώ ωστόσο μπορείς να αντιγράψεις το hack, με οποιοδήποτε κουτί της αρεσκείας σου αγοράσεις από τα μαγαζιά. Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;

hack_modem.jpg

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved