Αν δεν έχεις μικρόφωνο στον υπολογιστή το κινητό είναι η λύση

Πώς θα συνδέσεις τη συσκευή σου εύκολα με τον υπολογιστή χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

Το κινητό αποτελεί προέκταση του χεριού μας τα τελευταία χρόνια και όποια το αρνηθεί λέει ψέματα. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία αφού μια συσκευή μπορεί να μας φανεί χρήσιμη για πολλές, διαφορετικές εργασίες (χρήση gps, εύρεση πληροφοριών, χρήση social media κ.ά).

Ο υπολογιστής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και απαραίτητο μέσο για τις εργασίες της σχολής ή του σχολείου. Σε περίπτωση που δεν έχεις μικρόφωνο στο laptop/ desktop σου, το smartphone σου είναι η λύση που έψαχνες.

Ναι, καλά διάβασες! Μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου ως μικρόφωνο υπολογιστή και να εξοικονομήσεις χρήματα που θα ξόδευες για την αγορά ενός μικροφώνου. Η διαδικασία είναι απλή και αξίζει να την δοκιμάσεις.

Πώς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου ως μικρόφωνο των Windows

Εάν ο υπολογιστής σου δεν διαθέτει μικρόφωνο, μη σκας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου τηλέφωνο, κάνοντάς το να λειτουργεί ως μικρόφωνο. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιτευχθεί η παραπάνω λειτουργία είναι με τη χρήση του WO Mic. Με αυτό το πρόγραμμα έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις USB, Bluetooth ή Wi-Fi για να συνδέσεις το μικρόφωνο του smartphone σου στον υπολογιστή σου. Βασικό του πλεονέκτημα πως είναι εντελώς δωρεάν και λειτουργεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

mikrophone1.jpg

Πώς να καταλάβεις αν κάποιος σε μπλόκαρε στο Whatsapp

Πήγαινε στον ιστότοπο του WO Mic και κάνε λήψη του client προγράμματος για Windows καθώς και του device driver. Εγκατέστησέ τα και τα δύο. Στη συνέχεια κάνε download είτε την εφαρμογή Android, είτε την iOS, αναλόγως τι είδους κινητό έχεις. Εκκίνησε το πρόγραμμα των Windows. Πήγαινε στην επιλογή Connection > Connect και επίλεξε έναν Transport type (τύπο μεταφοράς).

Πώς θα συνδεθείς μέσω Bluetooth

Αρχικά, ενεργοποίησε το Bluetooth στον υπολογιστή σου. Πάτησε το πλήκτρο Windows + I για να ανοίξεις τις Ρυθμίσεις. Πήγαινε στις Συσκευές > Bluetooth και άλλες συσκευές. Ενεργοποίησε το Bluetooth . Ο υπολογιστής σου θα μπορεί πλέον να εντοπιστεί σε άλλες συσκευές.

microphone2.jpg

Στη συνέχεια, ενεργοποίησε το Bluetooth στο τηλέφωνό σου. Η ακριβής ενεργοποίηση αυτής της επιλογής διαφέρει από συσκευή σε συσκευή, αλλά λογικά βρίσκεται κάπου στις Ρυθμίσεις. Σύνδεσε το τηλέφωνό σου με τον υπολογιστή σου. Θα πρέπει να εμφανιστεί μια ειδοποίηση στον υπολογιστή σου για να επιβεβαιώσεις τη σύνδεση. Στο πρόγραμμα WO Mic στα Windows: Κάτω από τον Transport type, επίλεξε Bluetooth.
Επίλεξε το τηλέφωνό σου από το αναπτυσσόμενο μενού Target Bluetooth.
Κάνε κλικ στο OK.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved