Το #GridChallege κάνει χαμό στο TikTok και θα σε εμπνεύσει να φτιάξεις το πιο όμορφο κολάζ

Το #GridChallege μετρά πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και μας εμπνέει να σηκωθούμε και να δημιουργήσουμε το πιο όμορφο κολάζ!

Το TikTok είναι η απόλυτη εφαρμογή στην οποία μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα! Θες να μάθεις πώς μπορείς να εφαρμόσεις την έντονη, φούξια σκιά σου; Το TikTok θα σου έχει προτάσεις βίντεο, θα επιλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί και σε χρόνο dt θα μάθεις να τοποθετείς τη σκιά σου σαν expert! Πέρα από tutorials τα οποία αφορούν μόδα, ομορφιά, συνταγές, γυμναστική και πολλά άλλα το TikTok «γεννάει» πολλά νέα trends αλλά και πολλά… challenges.

Σου αρέσει η ζωγραφική; Το TikTok καλύπτει τα ενδιαφέροντα όλων των ατόμων, ναι και για εσένα που σε αφορά το πιο δημιουργικό και καλλιτεχνικό κομμάτι. Πιο συγκεκριμένα, με μια έρευνα που έκανα βρήκα το απόλυτο challenge που δεν αφορά τη ζωγραφική αλλά…κάτι πολύ creative και πιστεύω θα σε ξετρελάνει αν σου αρέσει να είσαι παραγωγική και να δημιουργείς.

Σου αρέσει να ζωγραφίζεις; 5 ιδέες για να φτιάξεις τους πιο όμορφους πίνακες

Το grid challenge θα σε εμπνεύσει να δημιουργήσεις το απόλυτο κολάζ

Ποιο είναι αυτό; Το Grid challenge! Ίσως το ακούς πρώτη φορά (μπορεί και όχι), και σήμερα θα μάθεις περί τίνος πρόκειται. Σου αρέσουν τα κολάζ; Ναι, το Grid challenge σου δείχνει πώς να δημιουργήσεις το πιο όμορφο, θεματικό κολάζ που έχεις φτιάξει ποτέ.

Ξέχνα τα απλά αυτοκόλλητα και τις εικόνες. Το Grid challenge πάει το κολάζ σε άλλο επίπεδο και θα θέλεις να χαζεύεις το τετράδιό σου για ώρες και να δημιουργείς ένα νέο ξανά και ξανά (α, και να το δείχνεις παντού φυσικά).

Το challenge που θα σε κάνει πιο δημιουργική και παραγωγική από ποτέ

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα θεματικό κολάζ- το TikTok περισσότερο σε αυτό αναφέρεται- επιλέγοντας έναν αγαπημένο σου χαρακτήρα είτε από ταινία, είτε από παιδικό και σε κολάζ να δημιουργήσεις τον δικό του κόσμο, όπως εσύ τον φαντάζεσαι (αυτή είναι η μαγεία του challenge).

Μπορείς να παίξεις με αυτοκόλλητα, με φιγούρες, με χαρτόνια, με χρώματα, με μεταλλικά υπογραμμιστικά, με glitter αλλά μη λέω σου λέω πολλά. Σου έχω μερικά TikTok για να πάρεις ιδέες και να μπεις ακόμη περισσότερο στο νόημα!


Μια αναζήτηση στο TikTok με το #gridchallenge αρκεί για να πάρεις μια ιδέα για το απόλυτο, δημιουργικό challenge και σε προβολές, κάτω από hashtag θα δεις τον αριθμό να ξεπερνάει τα 14,5 εκατομμύρια. Πραγματικά, τα βίντεο σε κάνουν να κολλάς και να θες να φτιάξεις ένα στη στιγμή! Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα περνάς τέλεια στην παραλία χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον

10 Instagram captions για την απόλυτη καλοκαιρινή φωτογραφία στην παραλία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved