Τσέκαρε τον τρόπο ομιλίας & ακόμη 2 πράγματα για να δεις αν κάποιος σου λέει ψέματα

3 σημάδια στα οποία πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση!

Εσύ γνώριζες πως μόνο το 54% των ψεμάτων που λέει κάποιος, μπορεί πραγματικά να ανιχνευθεί και να εντοπιστεί με ακρίβεια; Ακόμη, βάσει επιστημονικών ερευνών έχει αποδειχθεί πως οι εξωστρεφείς άνθρωποι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αποκρύπτουν όλο και συχνότερα την αλήθεια, συγκριτικά με εκείνους που είναι περισσότερο εσωστρεφείς. Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, αν είχες την ικανότητα να μπορείς να κατανοήσεις πότε ο συνομιλητής σου, σου λέει ψέματα και πότε την αλήθεια; Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε, αποκαλύπτοντας σου 3 super εύκολα και σημαντικά tips, ώστε να κατακτήσεις τον στόχο σου.

Truth or dare? Αυτά είναι τα ζώδια που λένε πιο συχνά ψέματα

Τελικά σου λέει ψέματα;

Δώσε έμφαση στον τρόπο ομιλίας του

Ο κάθε ένας από εμάς επικοινωνεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Απότομες εναλλαγές στον τόνο της φωνής, περίεργες λεκτικές εκφράσεις, τις οποίες δε συνηθίζει να χρησιμοποιεί, αλλά και το να μπερδεύει τα λόγια του, είναι ορισμένα, μόνο, ανησυχητικά σημάδια, που σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψεις.

filoi psemata

Υπερβολικά πολλές ή λίγες λεπτομέρειες

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως όταν κάποιος φαίνεται να λέει ψέματα, αποκαλύπτει υπερβολικά πολλές ή ακραία λίγες λεπτομέρειες, αναφορικά με το θέμα, για το οποίο συζητά. Έτσι, αν του κάνεις ερωτήσεις ζητώντας να μάθεις περισσότερα και εκείνος αρνείται με τον τρόπο του να μοιραστεί παραπάνω πληροφορίες, τότε αυτό πρέπει να σε θορυβήσει.

Το βλέμμα

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν επικοινωνούμε με κάποιον, τον κοιτάμε μέσα στα μάτια και στρέφουμε όλη την προσοχή μας αποκλειστικά και μόνο σε εκείνον. Σε περίπτωση που ο συνομιλητής σου κοιτάζει από εδώ κι από εκεί και ποτέ εσένα, μήπως σου κρύβει κάτι; Άλλωστε μην ξεχνάς πως τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια που κρύβουμε μέσα μας.

Ακολούθησε τις συμβουλές μας, οι οποίες, ειλικρινά, θα σου λύσουν τα χέρια με τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο και θα βελτιώσουν την επικοινωνία με τους αγαπημένους σου ανθρώπους σημαντικά. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δε σου λέμε να είσαι καχύποπτη με τους πάντες και τα πάντα. Απλώς, όταν παρατηρείς ραγδαίες αλλαγές στη συμπεριφορά κάποιου, που γνωρίζεις καλά, τότε, μάλλον, ήρθε η ώρα να μπεις σε σκέψεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος λέει ψέματα

Φοβάσαι ότι σου λέει ψέματα η κολλητή σου; Μπορεί να φταίει το ζώδιό της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved