Τελικά είσαι πραγματικά ερωτευμένη; Τα σημάδια ότι δεν είναι απλά ένας ενθουσιασμός

Σου αποκαλύπτουμε όλα τα σημάδια, στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή!

«Είμαι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του;». Είμαστε σίγουρες πως το έχεις διερωτηθεί αυτό έστω και μία φορά στη ζωή σου. Ενδεχομένως να έχεις ζητήσει τη γνώμη και τη συμβουλή των κοντινών σου ανθρώπων, ώστε να διαλευκάνετε μαζί τα ζητήματα καρδιάς που σε απασχολούν, με συνηθέστερη την απάντηση «Εσύ ξέρεις καλύτερα», που οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δεν βοηθάει και πολύ. Για να σου «ανοίξουμε», λοιπόν, τα μάτια έτσι ώστε να σταματήσεις να βασανίζεσαι άδικα, θα σου αποκαλύψουμε όλα εκείνα τα «συμπτώματα», στα οποία πρέπει να δώσεις έμφαση, για να καταλάβεις αν αυτό που αισθάνεσαι είναι πραγματικός έρωτας ή απλώς μια αυταπάτη. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν!

Τον θέλεις αλλά σε πληγώνει; 4 tips για να τον χωρίσεις και να τον ξεπεράσεις αμέσως

Μάθε αν είσαι ερωτευμένη και δώσε βάση στα παρακάτω σημάδια!

ERWS

Θέλεις να μοιραστείς τα πάντα μαζί του

H Dawoon Kang, CEO και συνιδρύτρια της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών Coffee Meets Bagel, αναφέρει στην Oprah Daily: «Το να ερωτεύεσαι είναι διαφορετικό για όλους. Πιστεύω πολύ στην τριγωνική θεωρία του Sternberg, που επισημαίνει πως είναι αναγκαίο να υπάρχει οικειότητα (αίσθηση στενής σύνδεσης), πάθος (σωματική και συναισθηματική διέγερση) και απόφαση να είσαι μαζί με τον άλλον και να δεσμευτείτε. Αυτές είναι μερικές ισχυρές ενδείξεις που σου δείχνουν προς τα πού πορεύεσαι». Εκτός αυτού, όμως, η CEO αποκάλυψε και μια προσωπική της ιστορία. Συγκεκριμένα, ομολόγησε πως όταν είχε πρωτογνωρίσει τον σύζυγό της, τον καλούσε κάθε βράδυ τηλεφωνικά, για να του πει τα νέα όλης της ημέρας. Μήπως κάνεις κι εσύ το ίδιο;

Είναι συνεχώς στις σκέψεις σου

Ναι, σίγουρα είναι τετριμμένο, όμως, είναι αλήθεια. Σε περίπτωση που σκέφτεσαι πότε θα τον ξαναδείς, αν ανυπομονείς για το επόμενο ραντεβού, αν επαναλαμβάνεις στα άδυτα του μυαλού σου συζητήσεις που έχετε κάνει μαζί, τότε αυτό λέει πολλά. Εκτός αυτού, όμως, «καίγεσαι» να μάθεις αν νιώθει ανάλογα συναισθήματα με τα δικά σου και αν του λείπεις, ενώ μόλις σου έρχεται ειδοποίηση πως σου έστειλε μήνυμα ή σου κάνει μια τηλεφωνική κλήση, νιώθεις σαν να «πετάς» στα σύννεφα.

Σε κάνει να αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου

erws2

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως δε χρειαζόμαστε την επιβεβαίωση από τους άλλους, για να αισθανθούμε καλά με τον εαυτό μας. Ωστόσο, σίγουρα, ένας καλός λόγος είναι πάντοτε απαραίτητος, καλοδεχούμενος και αναγκαίος για όλους μας. Αξίζει να αναφέρουμε, πως έχει διαπιστωθεί επιστημονικά, ότι σε αρκετές περιπτώσεις όταν είμαστε ερωτευμένοι τείνουμε να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα με το έτερόν μας ήμισυ. Έτσι, αν αυτός που σε ενδιαφέρει «αγαπά», λόγου χάρη, την πεζοπορία, τότε μην απορήσεις αν αρχίσεις σύντομα να κάνεις βόλτες σε βουνά και σε λαγκάδια με εκείνον στο πλευρό σου.

Εσύ αναγνωρίζεις κάποιο από αυτά τα μικρά, αλλά πολύ σημαντικά σημάδια στον εαυτό σου; Αισθάνεσαι κάπως περίεργα, αλλά ξεχωριστά την τελευταία περίοδο της ζωής σου; Δώσε βάση σε όσα σου αναφέραμε και ανακάλυψε τα πραγματικά σου αισθήματα για τον άνθρωπο που έχει, προφανώς, μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 μηνύματα για να στείλεις στο crush σου μια αγαπησιάρικη «Καλημέρα»

Έχεις απογοητευτεί από τα dating apps; Το matchmaking είναι για σένα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved