5 tips για να μην τα «σπάσεις» με τον έρωτα του καλοκαιριού και να έχει μέλλον η σχέση σας

Αν νιώθεις πραγματικά ερωτευμένη μαζί του, φρόντισε να ακολουθήσεις μερικές συμβουλές για να μην χαθεί όλη αυτή η μαγεία του καλοκαιριού.

Καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, μπορεί να σκέφτεσαι «Είναι αληθινός ο έρωτας που έζησα μαζί του το καλοκαίρι; Μπορεί να έχει διάρκεια;». Εάν πιστεύεις ότι το ειδύλλιο που ξεκίνησε κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι έχει δυνατότητες να συνεχιστεί και τον χειμώνα, τότε θα πρέπει να καταβάλλεις κάποιες προσπάθειες για να διατηρήσεις τον έρωτα ζωντανό. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και ότι το crush σου έχει τη διάθεση να κάνει το ίδιο.

Δεν χρειάζεται να βιαστείς για τίποτα. Όταν ο έρωτας είναι αληθινός, τα πράγματα θα κυλήσουν όμορφα όπως και να 'χει. Αρκεί να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές για να μην «σπάσεις» με τον καλοκαιρινό σου έρωτα και μετά να δεις πού (και πώς) θα πάει.

Αισθάνεσαι ότι το αγόρι σου σε «κρύβει»; Pocketing λέγεται και να τι πρέπει να κάνεις

Κάνε το... τεστ της αγάπης

Αυτό γίνεται για να δούμε αν ήταν το φως του φεγγαριού και η αλμύρα της θάλασσας που σας παρέσυραν τον έναν στην αγκαλιά του άλλου ή αν είναι όντως κάτι περισσότερο. Μόλις μπείτε και πάλι στην καθημερινότητά σας, είναι σημαντικό να βεβαιωθείς ότι αυτή η σχέση μπορεί να αντέξει υπό φυσιολογικές συνθήκες, και όχι μόνο υπό συνθήκες διακοπών και ξεγνοιασιάς. Περάστε, λοιπόν, μια ολόκληρη μέρα και κάντε κάτι δημιουργικό όπως το να μαγειρέψετε, να δείτε μια ταινία ή ακόμα και να διαβάσετε μαζί.



Κράτα το πάθος ζωντανό

Συνέχισε να του στέλνεις όμορφα μηνύματα και να του εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Διώξε την πλήξη της καθημερινότητας και προγραμματίστε να βγείτε ραντεβού σε ρομαντικά μέρη ή ακόμα και να περάσετε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο μαζί (αν σου το επιτρέπουν οι γονείς σου φυσικά). Έτσι θα κρατήσεις την καλοκαιρινή φλόγα αναμμένη!

Συνέχισε να ενδιαφέρεσαι για εκείνον και να έχετε καθημερινή επικοινωνία

Η καλή επικοινωνία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μιας σχέσης. Όσο περισσότερο εμβαθύνετε και γνωρίζετε ο ένας τον άλλον, τόσο πιο ουσιαστική θα είναι η σχέση σας. Και, ανακαλύπτοντας ο ένας τα προτερήματα και τα ελαττώματα του άλλου, θα αναπτύξετε έναν πιο ισχυρό δεσμό.

thanos pal HUuj N7KZ 8 unsplash

Συνεχίστε να βιώνετε νέα πράγματα μαζί

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών ήσουν ατρόμητη και ελεύθερη. Μην χάσεις αυτόν τον καλοκαιρινό αυθορμητισμό. Πρότεινέ του να πάτε για πεζοπορία, να παίξετε bowling ή να γραφτείτε σε μία σχολή χορού (γιατί όχι;).

Δώσ' του χώρο και κράτα τον δικό σου

Συνέχισε να βγαίνεις με τις φίλες σου, να πηγαίνεις γυμναστήριο και γενικότερα να κάνεις πράγματα που αγαπάς, χωρίς την παρουσία του. Αυτό θα σας βοηθήσει να μην βαρεθείτε ο ένας τον άλλον, αλλά και να νιώθετε και οι δύο ελεύθεροι (αλλά ταυτόχρονα πολύ ερωτευμένοι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μιλάτε συνέχεια στο dating app αλλά για ραντεβού τίποτα; 4 hacks για να σου ζητήσει να βγείτε

Δεν λέγονται όλα μέσω SMS: Όσα δεν πρέπει ποτέ - μα ποτέ - να του πεις με μήνυμα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved