Μιλάτε συνέχεια στο dating app αλλά για ραντεβού τίποτα; 4 hacks για να σου ζητήσει να βγείτε

Βγες ραντεβού με ασφάλεια και χωρίς να περιμένεις έναν μήνα ανταλλάσσοντας μόνο μηνύματα.

Μιλάτε συνέχεια στο dating app αλλά για ραντεβού τίποτα; 4 hacks για να σου ζητήσει να βγείτε

Τα dating apps έχουν φέρει επανάσταση στο κομμάτι των σχέσεων και του φλερτ τα τελευταία χρόνια και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Μπορεί οι παλαιότερες γενιές να αποδοκιμάζουν αυτό τον τρόπο γνωριμιών, όμως η σύγχρονη εποχή μάς διευκολύνει στον αποκλεισμό ασυμβίβαστων ή τοξικών αγοριών, ενώ έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό,τι μπορούσαμε πριν.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι τείνουν να κολλάνε σε μια κρίσιμη αλλά πολλές φορές απογοητευτική φάση: την αποστολή μηνυμάτων. Μπορεί να έχεις βρει το τέλειο match, αλλά να πρέπει τώρα να ανταλλάσσεις όλη μέρα μηνύματα με κάποιον που δεν ξέρεις πώς είναι από κοντά ή αν είναι πραγματικά αυτός που λέει. Αλλά και το να ζητήσεις κατευθείαν να βγείτε ραντεβού δεν είναι ιδιαίτερα... κομψό.

Πρόσεξε το username και 3 ακόμη σημεία για ένα πιο catchy dating προφίλ

Για να μην απογοητευτείς ψάχνοντας τον έρωτα στα dating apps, ακολουθούν 4 hacks που θα σε βοηθήσουν να χρησιμοποιείς το Tinder με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο.

yogas design rPzEQ7tTRr8 unsplash

Θέσε ένα εύλογο χρονικό όριο

Το πρόβλημα με το να ζητάς ραντεβού αρκετά γρήγορα είναι ότι μερικοί άνθρωποι απλά δεν αισθάνονται άνετα να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο χωρίς να έχουν ανταλλάξει πολλά μηνύματα πρώτα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις για πάντα. Όρισε ένα εύλογο χρονικό όριο που μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 7-10 ημερών. 

Να είσαι ειλικρινής σχετικά με το τι θες 

Μία από τις μεγαλύτερες ευκολίες που μας χαρίζει η αποστολή γραπτών μηνυμάτων είναι ότι έχουμε την ευκολία να εκδηλώσουμε αυτά που θέλουμε και που σκεφτόμαστε χωρίς να νιώθουμε ντροπή ή φόβο. Το να είσαι ειλικρινής με εκείνον που ανταλλάσσεις μηνύματα είναι απίστευτα αναζωογονητικό. Πες ανοιχτά στο αγόρι με το οποίο μιλάς ότι δεν θέλεις να στέλνετε μήνυμα για πάντα, αλλά επίσης ενημέρωσέ τον ότι δεν ψάχνεις για περιστασιακό σεξ. Αν το δέχτεται καλώς, αν όχι τότε δεν είναι κατάλληλος για εσένα. 

Ραντεβού με ασφάλεια

Να επιλέξεις ένα ουδέτερο μέρος για να βρεθείτε, ώστε να νιώθετε και οι δύο ασφάλεια. Επίσης, το μέρος που θα επιλέξετε να βρεθείτε δεν θα πρέπει να είναι πολύ κοντά στο σπίτι σου, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνο.

Στείλ' του ανεπιτήδευτες selfies (και σίγουρα όχι γυμνές!)

Το dating profile σου θα πρέπει να έχει πολλές υπέροχες φωτογραφίες σου, αλλά οι φωτογραφίες που θα του στέλνεις ενώ ανταλλάσσετε μηνύματα είναι εκείνες που θα τον κάνουν να νιώσει ασφάλεια για να σε συναντήσει από κοντά. Στείλε μια χαλαρή selfie ενώ έχεις βγει για περπάτημα και ζήτησέ του να κάνει κι εκείνος το ίδιο, ώστε να βεβαιωθείς ότι είναι όντως αυτός που παρουσιάζεται στο Tinder.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Slow dating: Ο τρόπος που η Gen Z φλερτάρει άλλαξε και ο λόγος είναι η πανδημία

Έχεις dating προφίλ; Μια TikToker σού μαθαίνει πώς... να μην πέσεις σε παγίδες