Ψυχραιμία! Πώς θα είσαι cool όταν εκείνος είναι έξω με τους φίλους του

Συγκράτησε τη ζήλια σου και μείνε… κυρία!

Συμβαίνει σε όλα τα κορίτσια! Δεν είσαι η μόνη. Αν δεις γύρω σου, κάποια από τις κολλητές σου, τις συμμαθήτριές σου, τις ξαδέλφες σου θα έχουν βρεθεί στη θέση σου. Μιλάμε για αυτήν τη ζήλια που σε πιάνει στο άκουσμα και μόνο ότι το αγόρι σου θα βγει με τους κολλητούς του για καφέ.

Ένας κόμπος στο στομάχι σε πιάνει, αρχίζεις να θέλεις να μάθεις πού ακριβώς θα πάει, πόσες ώρες θα κάτσει, γιατί δεν θέλει τελικά να βγει μαζί σου.

zeygari 15

Σκέφτεσαι να γυρίσεις στον πρώην; Κάνε πρώτα 3 ερωτήσεις στον εαυτό σου

Ψυχραιμία! Δεν είναι δυνατόν να είστε αυτοκόλλητοι όλη μέρα, ούτε και να βγαίνετε μόνο οι 2 σας. Δεν είναι δυνατόν, όμως, κι εσύ να βασανίζεσαι από τη ζήλια. Chill και δες παρακάτω πώς θα αντιμετωπίσεις την όλη κατάσταση για να μη φτάσεις στο τέλος να πλακώνεσαι με το αγόρι σου!

Τα tips για να μην τον πρήζεις κάθε φορά που βγαίνει με τους φίλους του

#1 Έλεγξε τη ζήλια σου

Σκέψου, αρχικά, γιατί τρώγεσαι μέσα σου και δεν κάθεσαι σε ησυχία. Γιατί ζηλεύεις και νιώθεις ανασφάλεια επειδή το αγόρι σου είναι για καφέ με τους κολλητούς του. Μήπως σου έχει δώσει αφορμές; Μήπως είναι όλα τελικά στο μυαλό σου;

via GIPHY

#2 Εξωτερίκευσε τη ζήλια σου

Μίλησέ του κάποια στιγμή και πες του ότι ζηλεύεις όταν βγαίνει με τους κολλητούς του. Εξήγησέ του όλα όσα νιώθεις και άφησέ τον να σου πει τη γνώμη του.

#3 Μείνε κάπως απασχολημένη

Αν συνειδητοποιήσεις ότι όλη αυτή η ζήλια και η αγωνία φτάνουν στα όρια του παραλόγου… απασχόλησε τον εαυτό σου. Πήγαινε κι εσύ για καφέ ή bowling με τις κολλητές σου, πήγαινε στη γιαγιά σου που τόσο καιρό έχει να τη δεις, κάνε ξανά μια επανάληψη στα μαθήματά σου.



#4 Γνώρισε καλύτερα τους φίλους του

Αν είσαι λίγο καιρό μαζί με το αγόρι σου, έχει λογική να ζηλεύεις όταν βγαίνει με τους κολλητούς του. Τι λες; Μήπως πρέπει να τους γνωρίσεις καλύτερα; Να δεις τι παιδιά είναι, τι ιδέες έχουν και αν… έχουν κι εκείνοι κοπέλες. Ξέρεις ότι κι αυτό μετράει πολύ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved