Δεν είναι απλά το αγόρι σου αλλά και ο καλύτερός σου φίλος! Τα σημάδια που το αποδεικνύουν

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να έχεις έναν σύντροφο που είναι συγχρόνως και ο κολλητός σου!

Όταν ξεκινάς μία σχέση, όλα σου φαίνονται όμορφα και τίποτα δεν είναι ικανό να σε... ρίξει από το ροζ συννεφάκι σου. Ωστόσο, για να διατηρηθεί αυτός ο δεσμός, απαιτούνται κι άλλα κριτήρια πέρα από τον έρωτα και την αγάπη.

Για να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα η σχέση με το αγόρι σου, είναι πολύ σημαντικό πέρα από ζευγάρι να είστε και φίλοι, περνώντας ευχάριστο χρόνο μαζί, γελώντας και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας στο άλλον.

zeygari 2

Love is in the air! Πώς θα δείξεις τον έρωτά σου στο αγόρι σου ακόμα και στο σχολείο (διακριτικά!)

Παρακάτω θα βρεις 6 εύκολους τρόπους για να καταλάβεις αν το αγόρι σου είναι παράλληλα και ο καλύτερός σου φίλος!

https://www.instagram.com/p/CYoVSIKLnM1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1. Τον υπολογίζεις όταν κανονίζεις κάτι με την παρέα σου

Το να έχετε κοινή παρέα και να τον θέλεις μαζί σου τις περισσότερες φορές που βγαίνεις με τους φίλους σου ή κανονίζετε μία εκδρομή, καθώς περνάτε πολύ καλά όλοι μαζί, είναι ένα σημάδι ότι εκτός από ζευγάρι, είστε και κολλητοί!

#2. Μπορείτε να μιλάτε ασταμάτητα και να μοιράζεσαι μαζί του τα πάντα

Μιλάτε, μιλάτε, μιλάτε και δεν ξεμένετε ποτέ από θέματα συζήτησης. Συνδέεστε σε κάθε επίπεδο, επομένως μια συνομιλία μαζί του είναι ευχάριστη και δεν τον βαριέσαι ποτέ.

#3. Οι διαφωνίες σάς ενώνουν ακόμη περισσότερο και δεν επηρεάζουν καθόλου τη σχέση σας

Ο καυγάδες είναι φυσιολογικοί και αναπόφευκτοι σε κάθε είδους ανθρώπινη σχέση. Εσύ και το αγόρι σου δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να χωρίσετε εξαιτίας ενός τσακωμού και γνωρίζετε ότι οι παραγωγικές λογομαχίες οδηγούν σε καλύτερες σχέσεις και όχι σε ανασφάλειες ή παγίδες του εγώ σας.



#4. Είστε εκεί ο ένας για τον άλλον ό, τι κι αν συμβεί

Εάν μπορείτε να βασιστείτε απόλυτα ο ένας στον άλλον και αν το αγόρι σου είναι ικανό να διασχίσει ωκεανούς και να σκοτώσει... δράκους για εσένα, τότε είσαι πολύ τυχερή, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο σύντροφός σου είναι και ο καλύτερός σου φίλος!

#5. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε μαζί

Το αγόρι σου μπορεί να είναι το μοναδικό άτομο που γνωρίζει την τρελή πλευρά σου, την ανόητη πλευρά σου, την πονηρά αστεία πλευρά σου, και αν όντως ισχύουν αυτά, σημαίνει ότι είστε κάτι παραπάνω από ζευγάρι. Το να νώθεις άνετα μαζί του και να τον αφήνεις να απολαμβάνει τον πραγματικό σου εαυτό κάθε ώρα και στιγμή, είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που αποδεικνύει ότι είναι παράλληλα και κολλητός σου.

#6. Γελάς μαζί του περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άτομο

Όταν είσαι στα down σου, το αγόρι σου είναι πάντα εκεί για να σου φτιάξει τη διάθεση στο πι και φι. Κανείς δεν είναι πιο ικανός να σε απομακρύνει από αυτά που σε προβληματίζουν και να σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου – μερικές φορές μόνο με μια λέξη ή μια φράση – απ' όσο εκείνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκέφτεσαι να γυρίσεις στον πρώην; Κάνε πρώτα 3 ερωτήσεις στον εαυτό σου

Δε χρειάζεσαι κανένα «άλλο μισό» και αυτοί είναι οι λόγοι!

Μόλις χώρισες; Να βγεις να το φωνάξεις... και όχι μόνο! Τρόποι για να ξεπεράσεις γρήγορα τον πρώην

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved