Love is in the air! Πώς θα δείξεις τον έρωτά σου στο αγόρι σου ακόμα και στο σχολείο (διακριτικά!)

Εκδήλωσε τον έρωτά σου, χωρίς να σας πάρουν είδηση οι καθηγητές!

Το σχολείο δεν είναι το μέρος όπου μπορείς να δείξεις τον ρομαντισμό σου κρατώντας το χέρι ή φιλώντας το αγόρι σου, ωστόσο μερικές όμορφες πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να κρατήσουν «ζεστή» τη σχέση σας.

Το να είσαι στο σχολείο δε χρειάζεται να σε εμποδίζει να εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο την αγάπη και τη στοργή σου για εκείνον.

Αν, λοιπόν, είστε συμμαθητές και θέλεις να του δείξεις με... τρόπο και χωρίς να καταλάβουν τίποτα οι καθηγητές σας, πόσο ερωτευμένη είσαι μαζί του, υπάρχουν τρόποι να το κάνεις.

pos na ton xeperaseis4

Τον θέλεις αλλά σε πληγώνει; 4 tips για να τον χωρίσεις και να τον ξεπεράσεις αμέσως

Παρακάτω θα βρεις μερικές πράξεις που εγώ προσωπικά βρίσκω πολύ ρομαντικές και cute, ώστε να εκδηλώσεις τον ρομαντισμό σου στο σχολείο, διακριτικά και με τον πιο όμορφο τρόπο.



Ποιος λέει όχι σε μία αγκαλιά;

Κάνε το αγόρι σου μία γρήγορη αγκαλιά μεταξύ των μαθημάτων, ή μια μεγαλύτερη μόλις σχολάσετε και βγείτε έξω από το σχολείο. Αυτή η πράξη είναι ό,τι πιο γλυκό μπορείς να κάνεις για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου.

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι...

Ετοίμασέ του ένα σνακ (ένα τοστ, ένα σάντουιτς ή ακόμα καλύτερα, ένα κομμάτι από το κέικ που έφτιαξες εσύ με τα χεράκια σου) και δώσ' του το για να το απολαύσει στο διάλειμμα.

Χάιδεψέ του τρυφερά την πλάτη

Ένα χάδι όταν είναι αγχωμένος για το διαγώνισμα της επόμενης ώρας, είναι ό,τι πιο ρομαντικό μπορείς να κάνεις για να τον καθησυχάσεις και να του δείξεις την αγάπη σου.



Κάθισε μαζί του στο διάλειμμα και κάν' του μία μικρή... ερωτική εξομολόγηση

Εκμεταλλεύσου την ώρα του διαλείμματος για να πας να του πεις πόσο ερωτευμένη είσαι μαζί του και πόσο χαρούμενη που υπάρχει στη ζωή σου.

Τα χαρτάκια είναι αξία ανεκτίμητη

Ένας ακόμη πιο ρομαντικός τρόπος για να του εκδηλώσεις τον έρωτά σου είναι να γράψεις σε ένα χαρτάκι αυτά που νιώθεις και να του το δώσεις κρυφά μόλις χτυπήσει το κουδούνι. Extra tip: Ρίξε πάνω λίγο από το άρωμά σου, ώστε να το μυρίζει και να σε σκέφτεται όλη την ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκέφτεσαι να γυρίσεις στον πρώην; Κάνε πρώτα 3 ερωτήσεις στον εαυτό σου

Δε χρειάζεσαι κανένα «άλλο μισό» και αυτοί είναι οι λόγοι!

Μόλις χώρισες; Να βγεις να το φωνάξεις... και όχι μόνο! Τρόποι για να ξεπεράσεις γρήγορα τον πρώην

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved