After sex thoughts: Τρεις συντάκτριες σου αποκαλύπτουν τι σκέφτονται μετά το σεξ

Αυτό για το οποίο δεν σε έχει προετοιμάσει κάποιος είναι το ότι η πραγματικότητα της πρώτης φοράς -και του σεξ γενικότερα- είναι κάπως διαφορετική από τις περιγραφές των κολλητών σου.

Από τη στιγμή που αντάλλαξες το πρώτο σου φιλί, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επόμενη μεγάλη στιγμή της ερωτικής σου ζωής, δηλαδή την πρώτη σου φορά. Ωστόσο, αυτό για το οποίο δεν σε έχει προετοιμάσει κάποιος, είναι το ότι η πραγματικότητα της πρώτης φοράς -και του σεξ γενικότερα- είναι κάπως διαφορετική από τις περιγραφές των κολλητών σου. Βλέπεις, αν πιστεύεις ότι η πρώτη σου φορά θα λύσει όλες σου τις απορίες σχετικά με το σεξ, τότε αυτό το κείμενο έχει γραφτεί για εσένα. Μέσα από δικά μας βιώματα, τα οποία σου αποκαλύπτουμε παρακάτω, θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται το overthinking να επισκιάσει μία όμορφη εμπειρία, την οποία έζησες με την απόλυτη ασφάλεια που σου προσφέρει η χρήση προφυλακτικού DUO.

#1 Γιατί δεν παρατήρησα αίμα στο εσώρουχό μου ενώ έκανα σεξ με το αγόρι μου

Όσα χρόνια και αν περάσουν από την πρώτη μου φορά, δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι αμέσως μετά την κορύφωση και ενώ το αγόρι μου πήγε να με πάρει αγκαλιά, εγώ πετάχτηκα από το κρεβάτι του, έτρεξα στο μπάνιο και έκοψα ένα κομμάτι χαρτί για να σταματήσω την αιμορραγία που -υποτίθεται- θα είχε προκληθεί. Βλέπεις, σύμφωνα με τα λεγόμενα των φίλων μου, που είχαν ήδη ολοκληρώσει, η αιμορραγία θα ήταν η ατράνταχτη απόδειξη πως όλα έγιναν σωστά. Την επόμενη ημέρα, λοιπόν, αντί να σκέφτομαι πόσο συναρπαστικά και όμορφα ένιωσα κατά τη διάρκεια του σεξ, εγώ «τρωγόμουν» με τα ρούχα μου επειδή δεν είχα δει αίμα στο εσώρουχό μου. Αυτό που δεν γνώριζα, βέβαια, είναι πως η αιμορραγία δεν συμβαίνει σε όλες μας στην πρώτη μας φορά.

sex1

#2 Μήπως κόλλησα κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα;

Όταν ανακαλώ την πρώτη μου φορά, το μυαλό μου κάνει αυτόματα εικόνα την καθηγήτρια που μας έκανε βιολογία στο Γυμνάσιο. Βλέπεις, η κυρία Στεργίου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με ενημέρωσε για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ωστόσο, το έκανε με τόσο επιφανειακό τρόπο, που όταν ολοκλήρωσα με το πρώτο μου αγόρι μερικά χρόνια αργότερα, είχα φρικάρει. Βασικά, είχα φρικάρει τόσο πολύ με την ιδέα ότι μπορεί να είχα κολλήσει κάτι, που τελικά αποφάσισα να μιλήσω για αυτό στη μητέρα μου. Εκείνη με άκουγε για ώρες να παραληρώ, προσπαθώντας να καταλάβει γιατί είχα αγχωθεί τόσο πολύ, ενώ τη διαβεβαίωσα πως ο φίλος μου φορούσε προφυλακτικό καθόλη τη διάρκεια του σεξ. Κάπως έτσι, μπήκαμε στη διαδικασία να κάνουμε μία μεγάλη συζήτηση που με βοήθησε να καταλάβω πως οι after sex thoughts που αφορούν στην ασφάλειά μου, δεν θα με ταλαιπωρήσουν, αρκεί να συνεχίσω να έχω πάντα μαζί μου τα DUO μου.

#3 Άραγε δεν μου έστειλε την επόμενη ημέρα γιατί «άνοιξε» η γη και τον κατάπιε;

Το παραπάνω after sex thought δεν προέκυψε στην πρώτη μου φορά, αλλά σε μία από τις επόμενες. Μέχρι να πάρω την απόφαση να προχωρήσω με εκείνο το αγόρι, είχαν προηγηθεί τρεις μήνες επίμονης πολιορκίας από την πλευρά του. Συνεπώς, δεν περίμενα με τίποτα πως το επόμενο πρωί από το βράδυ που κάναμε σεξ, θα άφηνε την κλήση μου αναπάντητη. Καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν επικοινωνούσε, χιλιάδες σκέψεις κατέκλυζαν το μυαλό μου, ενώ το μόνο που με παρηγορούσε ήταν το γεγονός πως είχαμε χρησιμοποιήσει προφυλακτικό DUO, οπότε δεν χρειαζόταν να ανησυχώ για κάτι πιο σοβαρό, όπως το αν έμεινα έγκυος. Έτσι, το ίδιο βράδυ πριν πέσω για ύπνο και ενώ εκείνος τηρούσε έναν… όρκο σιωπής, σκέφτηκα πως δεν άξιζε να ασχολούμαι με ένα αγόρι που δεν ενδιαφερόταν αρκετά για εμένα, ώστε να επικοινωνήσει και να με ρωτήσει τι κάνω ή αν είμαι καλά, ενώ το προηγούμενο βράδυ με είχε στην αγκαλιά του. Ακριβώς για αυτό, λίγες ημέρες μετά που μου έστειλε μήνυμα, ρωτώντας «πότε θα τα πούμε από κοντά», τον άφησα στο «διαβάστηκε».

sex3

Ακόμη και όταν αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπειρία, οι after sex thoughts θα συνεχίζουν να σε επισκέπτονται. Και καμία after sex thought δεν είναι ανώφελη ή αστεία για να μην την εκφράσεις σε κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεσαι. Ωστόσο, να θυμάσαι πως όταν απολαμβάνεις το σεξ σε ένα ασφαλές πλαίσιο, το οποίο σου παρέχει η χρήση προφυλακτικού, οι πραγματικά ανησυχητικές σκέψεις, όπως «μήπως κόλλησα κάτι;» ή «μήπως είμαι έγκυος», δεν θα έχουν θέση στο μυαλό σου. Φρόντισε να έχεις, λοιπόν, πάντα τα DUO μαζί σου, για να μην αγχώνεσαι και τόσο για το αν θα σου στείλει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved