Σκέφτεσαι να γυρίσεις στον πρώην; Κάνε πρώτα 3 ερωτήσεις στον εαυτό σου

Μπορείτε εσύ και ο πρώην σου να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας; Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez το έκαναν με μεγάλη επιτυχία, γιατί όχι κι εσείς; (!)

Το να αναπολήσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου έναν παλιό έρωτα και να σκεφτείς αν θα μπορούσε να αναζωπυρωθεί αυτό το ειδύλλιο, είναι κάτι φυσιολογικό που έχει συμβεί σχεδόν σε όλες μας.

Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το παρελθόν και να αναρωτιόμαστε τι θα μπορούσε να είχε γίνει διαφορετικά, ώστε να μην είχαμε χωρίσει με τον άνθρωπο που - κατά τ' άλλα - περνούσαμε πολύ όμορφα.

zeygari 3

Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με το αγόρι σου; Κάν'τα να σας μείνουν αξέχαστα!

Έκανες λάθος που άφησες αυτή τη σχέση να τελειώσει; Μήπως θα μπορούσες να είχες προσπαθήσει περισσότερο για να τη σώσεις; Αυτές είναι οι δύο κλασικές ερωτήσεις που τριγυρνούν στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι τον πρώην σου.

https://www.instagram.com/p/CXQPtZytUlT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν αρχίσεις να βάζεις στο μυαλό σου τα παραδείγματα επανασυνδέσεων που στέφθηκαν με επιτυχία και κάνεις την κίνηση να τον προσεγγίσεις ξανά από την αρχή, θα πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου τρία πολύ βασικά πράγματα. Ποια είναι αυτά; Θα σου τα πω ευθύς αμέσως!

Πόσο σημαντικός ήταν ο λόγος που χωρίσατε και αν έχουν αλλάξει οι συνθήκες

Το ότι σου λείπει ή ότι σκέφτεσαι μόνο τις καλές σας στιγμές, δεν πρέπει να σε κάνει να ξεχνάς τον λόγο που σας οδήγησε στον χωρισμό. Αν έχει περάσει καιρός από τότε που... τραβήξατε χωριστούς δρόμους, θα πρέπει να σκεφτείς αν έχει αλλάξει κάτι από τότε, ώστε να μη γίνει μια προσπάθεια που θα σε κάνει να απογοητευτείς και να συνειδητοποιήσεις ότι ο πρώην σου παραμένει... ίδιος και απαράλλακτος.

Είναι σημαντικό να επανεκτιμήσεις τις περιστάσεις και τους λόγους που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Το να ξανασυναντήσεις έναν πρώην χωρίς να σκεφτείς καλά όλα τα παραπάνω, θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο πόνο μακροπρόθεσμα.



Αν εσύ και ο πρώην σου είστε πρόθυμοι να κάνετε υποχωρήσεις και προσπάθεια για να ξαναείστε μαζί

Η δεύτερη προϋπόθεση που πρέπει να σκεφτείς είναι αν είναι άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να συζητάς και να επιλύνεις τυχόν προβλήματα. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να έχεις μια ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση μαζί του, σχετικά με το τι πήγε στραβά στην αρχή και τι έκανες τόσο εσύ όσο και εκείνος λάθος, ώστε να μπορέσετε να τα διορθώσετε.

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που δυσκολεύονται στο κομμάτι της επικοινωνίας και η συζήτηση για τις διαφορές συχνά αντιμετωπίζεται με ένταση και θυμό. Ωστόσο, δεν είναι ώρα να κατηγορήσετε ο ένας τον άλλον για αυτό που πήγε στραβά, αλλά μια ευκαιρία να αναλάβετε την ευθύνη για τα λάθη του παρελθόντος χωρίς εγωισμούς.



Σιγουρέψου ότι πραγματικά τον θέλεις πίσω και δεν είναι απλά μια στιγμή μοναξιάς και αδυναμίας

Είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη τον πραγματικό λόγο για τον οποίο θέλεις να ξαναείσαι μαζί με τον πρώην σου και να σιγουρευτείς ότι δεν το κάνεις λόγω μοναξιάς ή αδυναμίας. Εάν οι ευτυχισμένες στιγμές που είχες μαζί του υπερτερούν και είσαι σίγουρη πως έχεις ακόμη συναισθήματα για εκείνον, τότε ναι, μπορείς να κάνεις μια νέα προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δε χρειάζεσαι κανένα «άλλο μισό» και αυτοί είναι οι λόγοι!

Στενοχωριέσαι που είσαι single; Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι!

Μόλις χώρισες; Να βγεις να το φωνάξεις... και όχι μόνο! Τρόποι για να ξεπεράσεις γρήγορα τον πρώην

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved