Θα ξεμείνει μόνη της η κολλητή σου τα Χριστούγεννα; Κάνε τα... μαγικά σου και περάστε τέλεια μαζί!

Μην αφήσεις την καλύτερή σου φίλη να είναι μόνη και στενοχωρημένη στις γιορτές.

Παρόλο που αυτή η εποχή του χρόνου για τις περισσότερες από εμάς είναι παραδοσιακά γεμάτη χαρά και ευτυχία, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι για τους οποίους τα Χριστούγεννα είναι μια απομονωτική και δύσκολη περίοδος που περιμένουν πώς και πώς να περάσει.

Εάν έχεις μια κολλητή που είτε σπουδάζει σε μια πόλη μακριά από την οικογένειά της και δεν μπορεί να φύγει για τις γιορτές, είτε έφυγε αλλά παρ' όλα αυτά δε βρίσκεται σε ένα ευχάριστο οικογενειακό κλίμα, καλό θα είναι να είσαι δίπλα της με όποιον τρόπο μπορείς και να συμβάλλεις στο να γίνουν υπέροχα τα φετινά Χριστούγεννα για εκείνη.

Γιατί όπως και να το κάνουμε, σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να είναι - ή να νιώθει - μόνος αυτή την ξεχωριστή περίοδο του χρόνου.

dwra ydroxoos5

5 υπέροχες ιδέες για δώρα που θα λατρέψει η κολλητή Υδροχόος

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία και να προσφέρεις χαρά στους ανθρώπους που αγαπάς, ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλον.

asteria

Παρακάτω θα βρεις 10 υπέροχες ιδέες για να ομορφύνεις με τον καλύτερο τρόπο τα φετινά Χριστούγεννα της κολλητής σου!

Πάρ' τη με βιντεοκλήση

Μια βιντεοκλήση σου την ημέρα των Χριστουγέννων, κατά την οποία θα συζητήσετε και θα της φτιάξεις τη διάθεση γενικότερα, είναι ένας τρόπος για να είσαι κοντά της απ' όποιο μέρος και αν βρίσκεται η μία ή η άλλη.

videocall 2

Δείτε μαζί τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου χριστουγεννιάτικες ταινίες με την κολλητή σου. Είτε πρόκειται για... «τηλεπάρτι» στο Netflix είτε για FaceTiming ενώ παρακολουθείτε το «Μόνος στο σπίτι», υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε μαζί τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

Κάν' της ένα όμορφο και συμβολικό δώρο

Μην ξεχάσεις, βέβαια, να προσθέσεις μέσα μια κάρτα με εγκάρδιες ευχές για τις άγιες μέρες που έρχονται, την οποία θα διαβάζει ξανά και ξανά και ένα πλατύ χαμόγελο θα σχηματίζεται στα χείλη της.



Βγείτε έξω

Παρακίνησέ την να βγείτε για ποτό μετά το χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Καλέστε κι άλλες φίλες σας και περάστε ένα αξέχαστο «girls' night».

Κάλεσέ την στο οικογενειακό ρεβεγιόν

Εάν είναι μόνη της και μακριά από την οικογένειά της, μη διαστάσεις να της προτείνεις να περάσει με εσένα και την οικογένειά σου τις φετινές γιορτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 low budget δώρα που θα χαρίσεις στις φίλες σου αυτά τα Χριστούγεννα

Πώς θα διασκεδάσεις τo weekend μέσα στο σπίτι με τις αγαπημένες σου φίλες

Πώς να προστατεύεις τον εαυτό σου όταν βγαίνεις με τις φίλες σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved