Σπουδάζεις μακριά από το αγόρι σου; 4 τρόποι να παραμείνετε in love

Όλα όσα θα σε φέρουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σου.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν και όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, έχεις περάσει σε διαφορετική πόλη για σπουδές από τον αγαπημένο σου. Κλάμα, στεναχώρια και θυμός είναι μόνο μερικά από τα πρώτα συναισθήματα που σε κατακλύζουν. Οφείλω να σου πω όμως ότι σύντομα θα καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να τα βάψεις μαύρα για αυτό που συνέβη.

Διαφορετική πόλη, ίδια συναισθήματα

Όχι δεν χρειάζεται να χωρίσεις ούτε να σκέφτεσαι ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Με συζήτηση και υπομονή θα δεις ότι θα λυθούν όλα. Αν έχεις τις ίδιες σκέψεις και επιθυμίες με το αγόρι σου, μπορείτε να παραμείνετε in love ακόμη και από απόσταση.

4 τρόποι να ρίξεις ευγενικά… άκυρο σε κάποιον



Σχέση από απόσταση- 4 τρόποι για να πετύχει

via GIPHY

1) Πείτε ναι στις συχνές βιντεοκλήσεις

Προγραμματίστε συγκεκριμένες ώρες-ημέρες καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όπου μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις για να πείτε τα νέα σας. Γενικά όσο πιο συχνά μιλάτε και έχετε οπτική επαφή, τόσο το καλύτερο.

2) Επισκεφθείτε ο ένας τον άλλον

Nαι, καλά φαντάστηκες. Το ΚΤΕΛ, το αεροπλάνο, το τρένο ή το καράβι θα γίνουν πολύ «φίλοι» σου αφού θα αποτελέσουν το μέσο για να πας στο μέρος όπου σπουδάζει το αγόρι σου. Τα ταξίδια θα σας κάνουν καλό αφού θα ανανεωθείτε και θα αλλάξετε παραστάσεις.

3) Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις

Η φοιτητική ζωή είναι η ωραιότερη περίοδος όλων των νέων. Το αγόρι σου θα κάνει σίγουρα νέες παρέες, θα γνωρίσει και συμφοιτήτριες(δεν είναι αρρένων το Πανεπιστήμιο). Δεν υπάρχει όμως λόγος για γκρίνια και τσακωμούς.

4) Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση για τη σχέση σας

H έναρξη του πανεπιστημίου μπορεί να είναι μια αγχωτική περίοδος για εσένα γι'αυτό είναι σημαντικό να καθοριστούν ορισμένοι βασικοί κανόνες πριν φύγεις για το νέο σου σπίτι.

Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με τον αγαπημένο σου για τη σχέση σας και μιλήστε για το πού θέλετε να πάει. Μιλώντας για αυτό δεν σημαίνει ότι θέλετε να τελειώσει η σχέση σας. Αντίθετα, αποδεικνύει την αφοσίωσή σας στο να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν από απόσταση.

9 ιδέες για το πρώτο ραντεβού που δεν είχες σκεφτεί ποτέ

Πηγή κεντρικής: @bytheyankas

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved