Χώρισες; 3 tips για να το ξεπεράσεις και να είσαι καλύτερα από ποτέ

Όλα όσα μπορείς να κάνεις και να σου φτιάξουν τη διάθεση.

Καταλαβαίνω απόλυτα ότι ίσως και να μην είσαι σε καλό mood όσο διαβάζεις αυτές τις γραμμές αφού μόλις χώρισες με το αγόρι σου. Αρχικά να σε συμβουλεύσω να περιμένεις γιατί ίσως πρόκειται για ένα μικρό pause της σχέσης εξαιτίας κάποιου ανόητου καυγά.

Χώρισες; 3 tips που θα σε βοηθήσουν

Σε περίπτωση πάλι που μιλάμε για οριστικό τέλος, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι αλλά ούτε και να απογοητεύεσαι. Δεν είσαι η πρώτη, ούτε η τελευταία και έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου για να βγεις date, να περάσεις όμορφα και να ερωτευθείς. Χαμογέλα λοιπόν και προχώρα παρακάτω! :)

Ξεκίνησες online dating; Όλα τα μυστικά για να μην την πατήσεις

via GIPHY

1) Σβήσε τον πρώην σου από όλα τα social media.

Σβήσε τον πρώην σου από παντού. Όταν λέμε παντού, το εννοούμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βλέπεις τι κάνει, πού είναι και με ποιον ανεβάζει Instagram-stories. Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι το delete σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

2) Ηρέμησε και ασχολήσου με τον εαυτό σου.

Eίναι απολύτως φυσιολογικό να μην είσαι στα καλύτερά σου. Ηρέμησε, πάρε λίγο τον χρόνο σου όμως μην μπεις στη διαδικασία να κατηγορείς τον εαυτό σου για τον χωρισμό. Δεν θα καταλάβεις ποτέ τι πήγε λάθος ούτε υπάρχει λόγος να πρέπει να κατανοήσεις τις αποφάσεις του πρώην σου. Είσαι πολύ νέα για να τα «βάψεις μαύρα» και θα κάνεις αρκετές γνωριμίες στο μέλλον.

#THROWBACK σε ένα από τα απόλυτα τραγούδια του παρελθόντος.



3) Διασκέδασε με φίλους.

Πήγαινε διακοπές ή απόλαυσε τις εξόδους σου στην πόλη με φίλους. Όσο ήσουν σε σχέση σίγουρα είχες παραμελήσει αρκετές παρέες για να βγεις με το αμόρε. Είναι λοιπόν ευκαιρία νακάνεις reunion με όλα αυτά τα άτομα και να περάσεις καταπληκτικά.

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved