Τεστ προσωπικότητας: Η εικόνα που θα δεις πρώτη εξηγεί τι σου προκαλεί άγχος στις σχέσεις

Εσύ τι παρατήρησες πρώτο σε αυτή τη φωτογραφία;

Οι στιγμές που περνάμε ερωτευμένοι και απολαμβάνοντας μακροχρόνιες σχέσεις με τους συντρόφους μας είναι μερικές από τις πτυχές της ζωής που υποστηρίζουν όλες τις καλύτερες δυνατές συναισθηματικές, πνευματικές, σωματικές καταστάσεις μας.

Φυσικά, ορισμένες εμπειρίες μπορούν να προκαλέσουν αρκετό άγχος ακόμη και στους πιο σταθερούς ανθρώπους για να τους κάνουν να νιώσουν νευρικοί και να τους οδηγήσουν σε πανικό σχετικά με τις πτυχές του ερωτευμένου.

Γλώσσα του Σώματος: Έτσι θα καταλάβεις τι θέλει να σου πει χωρίς να πει κουβέντα

Σου έχουμε πει ξανά, αλλά είναι κάτι που γνωρίζεις ούτως ή άλλως μόνη σου, πως οι σχέσεις δεν είναι εύκολο πράγμα, ούτε κι έρχονται με κάποιο manual. Θα πονέσεις, θα γελάσεις, θα κλάψεις, θα ερωτευτείς πολύ και άνευ όρων και θα αγχωθείς. Το τελευταίο συμβαίνει συχνά, όμως δεν είναι και κάτι που δεν ξεπερνιέται.

Η ιστορία της κεντρικής φωτογραφίας

Η κεντρική φωτογραφία που ενδεχομένως έχεις ήδη παρατηρήσει, είναι ένα τεστ για σένα. Ένα τεστ προσωπικότητας, που θα σου πει τι είναι αυτό που σου δημιουργεί άγχος στις σχέσεις.

Όλα εξαρτώνται από το τι είδες στη φωτογραφία αυτή, και που έπεσε πρώτο το μάτι σου.

Εάν είδες...

Το άτομο που φορά μανδύα

Εάν είδες το άτομο που φοράει μανδύα για πρώτη φορά όταν κοίταξες αυτήν την εικόνα, η μυστική αιτία του άγχους σου στις σχέσεις είναι η πιθανότητα κάποιος άλλος να γνωρίζει τον πλήρη, αυθεντικό εαυτό σου.

Ονειρεύεσαι να δημιουργήσεις μια ισχυρή σύνδεση με εκείνο το άτομο που απλά «σε καταλαβαίνει» και ταυτόχρονα, φοβάσαι πόσο ευάλωτη θα σε αφήσει σε περίπτωση που το άτομο τελικά έρθει. Γνωρίζεις καλά ότι για να έχεις μια διαρκή σχέση θα πρέπει να επιτρέψεις σε αυτό το άτομο να σε δει πραγματικά.

Οι φόβοι σου δεν χρειάζεται να σε εμποδίσουν να βρεις μια αγάπη που διαρκεί για πάντα. Να θυμάσαι ότι ο φυσικός τρόπος προσέγγισης της ζωής είναι να λειτουργείς πλήρως εντός της αμυντικής ζώνης, να ενημερώνεις τον άλλον γι’ αυτό και να προσαρμόζεσαι ανάλογα καθώς το πράγμα προχωράει. Η προσοχή είναι το κλειδί.

Θέλεις να χωρίσεις; Δες εδώ πώς θα του το πεις χωρίς να είναι άβολο

Το πρόσωπο

Εάν είδες το πρόσωπο για πρώτη φορά όταν κοίταξες αυτήν την εικόνα, η μυστική αιτία του άγχους σου στις σχέσεις είναι ο φόβος σου να νομίζεις πως περιμένουν από εσένα να βάλεις τις ανάγκες του συντρόφου σου πάνω από τις δικές σου. Αυτό δεν σημαίνει πως είσαι εγωίστρια. Απλά δεν απολαμβάνεις την ιδέα του να μην είσαι σε θέση να κάνεις πράγματα, όποτε θέλεις, όπως τα θέλεις και με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Και αυτό είναι απολύτως δίκαιο.

Το δέντρο

Εάν είδες το δέντρο για πρώτη φορά η μυστική αιτία του άγχους σου στις σχέσεις είναι αν θα έχεις αρκετό χρόνο να περάσεις με τον εαυτό σου. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην πιστεύουν στην έννοια των εξωστρεφών και των εσωστρεφών, αλλά ξέρεις ότι είναι αληθινό γιατί όταν δεν παίρνεις χρόνο για τον εαυτό σου, γίνεσαι ένα εντελώς διαφορετικό, εντελώς απαίσιο άτομο. Επομένως, για να είσαι καλά με κάποιον, συχνά αναρωτιέσαι, πρέπει να είσαι μαζί του όλη την ώρα; Διότι, αν ναι, σκούρα τα πράγματα.



Το φεγγάρι

Εάν είδες το φεγγάρι η αιτία του άγχους σου στις σχέσεις είναι ο φόβος να σου ραγίσει κάποιος την καρδιά. Για μερικούς ανθρώπους, η αρχή μιας σχέσης έχει να κάνει με την ελπίδα, τις νέες εκκινήσεις και το μέλλον, ανεξάρτητα από το τι σημαίνει αυτό για αυτούς.

Για εσένα, ωστόσο, η αρχή μιας σχέσης σε αναλώνει με ανησυχίες, καθώς σκέφτεσαι για το πόσο άσχημα αυτό θα σε βλάψει όταν αναπόφευκτα τελειώσει. Θέλεις απεγνωσμένα να αγαπάς και να αγαπιέσαι, αλλά δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι ένα ευτυχισμένο τέλος βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα χαρτιά της ζωής σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved