Πώς να του πεις ότι θες να χωρίσετε χωρίς να είναι τελείως awkward

Τι μπορείς να κάνεις όταν έρθει αυτή η στιγμή.

Όταν αρχίζει μία σχέση, όλα είναι όμορφα και ενθουσιώδη. Ακόμα και η παραμικρή κουβέντα, μπορεί να γίνει αυτό που θα σου φτιάξει τη μέρα. Ακόμα και μία λέξη είναι υπέρ αρκετή για να σε κάνει να αγαπήσεις και να ερωτευτείς τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Γιατί βρίσκεσαι «αλλού». Σε μία άλλη σφαίρα που δεν μπορεί να επεξηγηθεί ακριβώς με λόγια.

Σε εκείνο το διάστημα, λοιπόν, λογικά τα βλέπεις όλα ρόδινα. Όμως, με την πάροδο του χρόνου, πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις ότι δε θες να βρίσκεσαι άλλο εκεί. Ίσως μόλις έφυγε ο έρωτας, έφυγε και αυτό που έκρυβε την πραγματικότητα του ότι δεν ταιριάζετε. Ή, τέλος πάντως, κατέληξες να συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου με αυτόν τον άνθρωπο στο μέλλον.

Οι λόγοι που τώρα νιώθεις έτσι είναι πολλοί. Και, αν δε μιλάμε για μία περίπτωση που απλώς η σχέση έκανε μία παροδική «κοιλιά» που με λίγη προσπάθεια θα φύγει, μάλλον πρέπει να χωρίσεις. Έλα, όμως, που δεν ξέρεις πώς να το κάνεις.

xorismos2

Η αλήθεια είναι ότι το να χωρίσεις με κάποιον δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Σίγουρα μιλάμε για μία πολύ awkward κατάσταση. Γι’ αυτό, δε χρειάζεται να την περιπλέκεις άλλο.

Μπορείς να κάνεις το πιο απλό πράγμα. Να του πεις να βγείτε και να του εξηγήσεις με πολύ όμορφο τρόπο τι ακριβώς νιώθεις. Να του πεις ότι πραγματικά νοιάζεσαι για εκείνον, αλλά ότι δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου άλλο μέσα σε αυτήν τη σχέση. Ότι έκανε τον κύκλο της, σας έδωσε υπέροχες και αξέχαστες στιγμές, αλλά ότι συναισθηματικά δεν είσαι πια εκεί.

Η ατάκα «να μείνουμε φίλοι» δεν είναι σε καμία περίπτωση της παρούσης. Αν είναι η σχέση σας να περάσει σε φιλικό επίπεδο, απλά θα γίνει. Δε χρειάζεται να δηλωθεί την ώρα που η άλλη πλευρά επεξεργάζεται κάτι άλλο. Άλλωστε, τέτοιες σχέσεις δεν προγραμματίζονται.

Πες απλά την αλήθεια σου με ωραίο τρόπο, σεβόμενη τα συναισθήματα του άλλου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved