Δεν μπορείς να του πεις πως σου αρέσει; Μπορείς να του τo δείξεις!

Αν είσαι διστακτική με τα λόγια, τότες δείξε με τις πράξεις σου όσα νιώθεις για εκείνον!

Ας μη γελιόμαστε, είναι δύσκολο να εξομολογηθείς τον έρωτά σου σε εκείνον που σου αρέσει, πόσο μάλλον όταν στο μυαλό σου έχεις μονίμως τις αρνητικές απαντήσεις που ενδεχομένως θα πάρεις.

Αν δεν δοκιμάσεις να του μιλήσεις δεν θα μάθεις ποτέ και τις δικές του προθέσεις, αν πάλι μιλήσεις και εκείνος είναι αλλού το πιθανότερο να απογοητευτείς. Τι κάνουμε λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις;

Μπορείς να του δείξεις με τον τρόπο σου όσα αισθάνεσαι για εκείνον. Αν σε βλέπει και εκείνος με άλλο μάτι αμέσως θα ανταποκριθεί, αν πάλι σε έχει βάλει σε… friends zone, δεν έγινε τίποτα! Ούτε έχεις εκτεθεί, ούτε έχεις φάει τα μούτρα σου. Τι λες, αξίζει μια προσπάθεια;

Αρχικά δείξε πως ίσως και να σου αρέσει. Πώς θα το κάνεις αυτό; Με βλέμματα, χαμόγελα και… κομπλιμέντα. Μη νομίζεις πως μόνο τα κορίτσια θέλουν κομπλιμέντα! Δείξε του πως τον κοιτάζεις και πες τού πόσο όμορφος είναι σήμερα.Αν ανταποκριθεί ζεστά στα σχόλιά σου κι αν σου ρίξει και εκείνος κλεφτές ματιές, τότε είμαστε σε καλό δρόμο.

Το δεύτερο βήμα είναι να του δείξεις πως όταν είσαι μαζί του περνάς καλά, μπορείς ακόμη και να του το πεις. Ακόμη κι αν μιλάτε στο κινητό δείξε του πως χαίρεσαι που μιλάτε, πως σε ηρεμεί και σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Διάβασε περισσότερα στη Gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved