5 τρόποι για να ξεπεράσεις την απόρριψη από το αγόρι που σου αρέσει

Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου ξέρεις

H απόρριψη και πόσο μάλλον η ερωτική, είναι κάτι πολύ δύσκολο και στενάχωρο. Πόσο μάλλον στην ηλικία τη δική σου, που όλα είναι πιο αθώα και ρομαντικά. Δυστυχώς, το αγόρι που σου αρέσει, δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματά σου γεγονός που σου προκαλεί θλίψη. Ωστόσο, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεπεράσεις, υπάρχουν κάποιοι τρόποι που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα αλλιώς.

1. Σκέψου αρχικά γιατί θα ήθελες να είσαι με το συγκεκριμένο αγόρι. Αν σε βοηθάει, γράψε σε ένα χαρτί τα αρνητικά του χαρακτηριστικά, τα οποία πιθανότατα να είναι πιο σημαντικά από τα θετικά, τουλάχιστον για σένα. Δεν αποκλείεται σύντομα να αντιληφθείς ότι δε θα ήσασταν και πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

2. Σταμάτα να ασχολείσαι συνέχεια μαζί του γιατί σύντομα θα σου γίνει εμμονή. Εφόσον δεν του αρέσεις, για ποιο λόγο να σε ενδιαφέρει με ποια βγήκε για καφέ; Επικεντρώσου στον εαυτό σου, στα μαθήματά σου, στις φίλες σου και σύντομα θα βρεθεί το κατάλληλο αγόρι για σένα.

3. Μήπως να έδινες σημασία στο ντροπαλό παιδί που σε κοιτάζει και λιώνει; Μήπως να δοκίμαζες να βγείτε μία βόλτα; Πού ξέρεις; Μπορεί να αποδειχθεί ότι περνάτε τέλεια μαζί.

4. Ασχολήσου με το αγαπημένο σου χόμπι, ή απόκτησε ένα νέο. Το μυαλό θα σου θα παραμένει απασχολημένο και δε θα έχεις καν το χρόνο για το πατροπαράδοτο stalking στα social media.

5. Και τελοσπάντων, είσαι μικρή ακόμα και πολύ σύντομα θα βρεις το αγόρι των ονείρων σου. Για την ώρα, μπορείς να απολαύσεις τη ζωή και την καθημερινότητά σου, γιατί πίστεψέ με, αυτή η ηλικία είναι η πιο ξέγνοιαστη και όμορφη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved