Τι πρέπει να κάνεις αν η κολλητή σου είναι όλη μέρα με το νέο αγόρι της;

Υπάρχει λύση

Τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό από το να βλέπεις ότι η κολλητή σου βρήκε αγόρι. Εκτός αν αυτό σημαίνει ότι η σχέση που θα κάνει δεν έχει χώρο για εσένα.

Αν νιώθεις ότι τελευταία η φίλη σου σε παραμελεί και περνάει όλη την ημέρα με το αγόρι της, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αλλάξει η κατάσταση.

Αρχικά, θα πρέπει να έχεις στο νου ότι οι νέες σχέσεις είναι πολύ συναρπαστικές.

Η καλύτερη συμβουλή για οποιοδήποτε πρόβλημα είναι να μπεις λίγο στη θέση του άλλου. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι είναι μεγάλος πειρασμός να μην περνάς κάθε λεπτό της ημέρας με το νέο σου αμόρε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμάς και τη φιλία όλων των άλλων. Να σκέφτεσαι ότι το πρόβλημα δεν είσαι εσύ και ότι η συμπεριφορά της φίλης σου δεν έχει να κάνει με εσένα, αλλά με τον ενθουσιασμό που νιώθει για τη νέα σχέση της.

Σίγουρα θα πρέπει να μιλήσεις στη φίλη σου για τα συναισθήματά σου.

Το πιο δύσκολο κομμάτι εδώ είναι να μιλήσεις στη φίλη σου για τον τρόπο που νιώθεις. Και αν δεν σου φαίνεται καλή ιδέα, μάθε πως αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τη φιλία σας, θα πρέπει να πεις κάτι, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό αυτά που νιώθεις να εκτονωθούν κάποια στιγμή με έναν χειρότερο τρόπο.

Διάβασε ακόμα: 9 λόγοι για τους οποίους αγαπάς τα Χριστούγεννα πιο πολύ από κάθε άλλη εποχή

Άνοιξε την καρδιά σου στην κολλητή σου και πες της ότι σου λείπει απλώς και ότι θα ήθελες να σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί.

Όσο σοβαρή και αν είναι η σχέση της, όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται τους φίλους τους!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved