5 σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον δεν ενδιαφέρεται και τόσο

Αν τα δεις, πρέπει να πας παρακάτω.

Όταν σου αρέσει κάποιος, προφανώς και θέλεις τα συναισθήματά σου να έχουν κάποια ανταπόκριση. Αυτή η ανάγκη δημιουργείται αυτόματα. Θέλεις το αντικείμενο του πόθου σου να δείξει ενδιαφέρον, να ζήσετε τον έρωτά σας, να κάνετε γενικά σχέδια μαζί και να το ζήσετε.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι πάντα έτσι. Ακριβώς επειδή είμαστε πολύ διαφορετικοί μεταξύ μας, ο καθένας έχει και διαφορετικά γούστα, ιδιοτροπίες και χαρακτηριστικά που τον ελκύουν στον άλλον. Μπορεί για κάποιον λόγο, δηλαδή, εκείνος να σου αρέσει, αλλά για εκείνον να μη δημιουργείται το ίδιο συναίσθημα.

Και σε αυτήν την περίπτωση να έχεις πέσει, δεν πειράζει. Ή, όχι, πειράζει για τους προφανείς λόγους ότι νιώθεις ότι υποφέρεις, όμως, υπάρχουν κι άλλες επιλογές εκεί έξω. Δε χρειάζεται να κάθεσαι και να «καις» το μυαλό σου για έναν άνθρωπο που δεν ενδιαφέρεται.

Ούτε και να του κρατήσεις κακία πρέπει αν το έχει διαχειριστεί σωστά και με ευγένεια και σου έχει πει ή δείξει με τον δικό του τρόπο ότι δεν μπορεί να είναι εκεί για εσένα με αυτόν τον τρόπο. Αυτά τυχαίνουν.

Εκεί, λοιπόν, πρέπει να πας παρακάτω. Ωστόσο, το έντονο συναίσθημα που νιώθεις μπορεί να μη σε αφήνει να δεις τα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να το κάνεις.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει πέντε από τα πιο συχνά σημάδια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved