Έτσι θα κάνεις το αγόρι που σου αρέσει να σε ερωτευτεί

Λοιπόν, γίνεται και αυτό!

Και ποιος δεν έχει περάσει κάποια στιγμή μια ερωτική απογοήτευση; Το χειρότερο βέβαια είναι το σενάριο, εσύ να είσαι τρελά ερωτευμένη μαζί του και εκείνος όχι. Μην τύχει ούτε στον εχθρό σου! Ξέρουμε πόσο πονάει η απόρριψη, ειδικά στην εφηβεία, ωστόσο τι θα έλεγες αν μάθαινες πως υπάρχουν τρόποι να σε ερωτευθεί παράφορα;

Σίγουρα, κάποιοι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και προς θεού, κάθε αγόρι που σου αρέσει στο σχολείο δεν γίνεται να το κάνεις να σε ερωτευθεί, μη μας γίνεις και σαν τον Joe Goldberg του «YOU».

Αυτά τα tips που σου έχουμε σίγουρα θα πιάσουν τόπο αν εσύ και το crush σου έχετε ήδη μια αμοιβαία συμπάθεια και νιώθεις όντως πως μπορεί στο μέλλον να έχετε μια ιδανική σχέση. Αν δεν προσπαθήσεις δεν θα μάθεις ποτέ επομένως ήρθε η ώρα να ρισκάρεις στον έρωτα!

Ο Νο1 κανόνας είναι να είσαι ο εαυτός σου! Κανένας δεν θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο που αλλιώς συστήνεται και αλλιώς είναι στην πορεία της σχέσης. Επίσης, πρέπει να δίνεις προτεραιότητα σε εσένα και σε ό,τι σε ευχαριστεί. Να προσέχεις τον εαυτό σου και να τον φροντίζεις Πίστεψέ μας, αυτό θα τον κάνει να σε λατρέψει.

Και περνάμε τον κανόνα Νο2. Να ακούς! Όταν θέλει να σου εμπιστευτεί ένα μυστικό του ή να σου μιλήσει για κάτι που τον απασχολεί, άκουσέ τον προσεκτικά χωρίς να τον κρίνεις! Αν σου ζητήσει την πολύτιμη συμβουλή σου τότε ναι, μπορείς να του πεις την άποψή σου χωρίς όμως να μειώσεις τους προβληματισμούς του.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved