5 σημάδια που δείχνουν ότι του αρέσεις

Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι κάνει κάτι από αυτά; 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Γνωρίζεις κάποιον και, ξαφνικά, από εκεί που δεν το περιμένεις αρχίζεις να τον σκέφτεσαι έντονα. Όσο περισσότερο μιλάτε και αλληλεπιδράτε, τόσο αυξάνεται και η επιθυμία σου να τον έχεις στη ζωή σου. Ώσπου φτάνει η στιγμή που ξέρεις με βεβαιότητα και ομολογείς και στον εαυτό σου ότι σου αρέσει.

Τα πράγματα είναι δύσκολα. Όταν υπάρχει crush, η σκέψη σου εκ των πραγμάτων γυρίζει σε μεγάλο βαθμό γύρω του. Και τι χρειάζεσαι για να εξομαλυνθεί το θέμα και να νιώσεις καλύτερα; Να τον βλέπεις και να του μιλάς περισσότερο, αλλά, κυρίως, να αρέσεις και σε εκείνον.

Το τελευταίο κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. Αν ισχύει, το όλο θέμα έχει λάβει μία πολύ ευχάριστη τροπή και ο ενθουσιασμός σου ξεπερνάει αυτό που μπορούσες να φανταστείς.

in love hearts GIF

Αν, όμως, τα νέα δεν είναι καλά, πρέπει να μπεις σε άλλη διαδικασία. Να αρχίσεις σταδιακά να αφαιρείς εκείνον από τη σκέψη σου και να πας παρακάτω (σ.σ. Και αυτό να συμβαίνει, όλα καλά. Θα βρεις πολλές περισσότερες επιλογές εκεί έξω).

Πώς μπορείς, λοιπόν, να καταλάβεις λίγο περισσότερο ότι αρέσεις σε κάποιον; Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε πέντε σημάδια που οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε, όταν τα παρατηρήσεις, να έχεις μία ιδέα σχετικά με το τι συμβαίνει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved