Όταν είσαι με τον κατάλληλο σύντροφο κάθε μέρα θα είναι σαν Valentine's Day

Μικρά καθημερινά facts που θα σε πείσουν ότι έχεις δίπλα σου τον σωστό άνθρωπο.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες γιορτές του έτους. Υπάρχουν αυτοί που την μισούν (ή απλά την αγνοούν) κι αυτοί που την περιμένουν πώς και πώς (οι λίγο πιο ρομαντικές ψυχές). Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου και έχει καθιερωθεί ως η ημέρα των ερωτευμένων. Είναι αξιοσημείωτο πως κάθε χρόνο εκείνη την ημέρα πωλούνται περίπου 200 εκατομμύρια τριαντάφυλλα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν υπήρξα καλή στο να εκφράζω τα συναισθήματά μου. Ίσως φταίει η θεωρία μου πως η αγάπη φαίνεται στις πράξεις ανεξάρτητα πόσο μικρές ή μεγάλες είναι αυτές. Μην ξεχνάς ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μοναδικό τρόπο για να δείξει την αγάπη του. Ένα χάδι, μια αγκαλιά ή μια σοκολάτα δίπλα από το μαξιλάρι πολλές φορές φωνάζουν "Σ'αγαπώ" και ας μην ακούγονται. Μεγαλώνοντας λίγο κατάλαβα πως δεν έχουν τελικά τόση σημασία τα δώρα, τα τριαντάφυλλα ή τα post αγάπης στα social media την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα κορίτσια αγαπάμε τα λουλούδια, τα valentine gifts και τις εκπλήξεις. Η αλήθεια όμως φίλη μου είναι πως όταν είσαι με τον σωστό άνθρωπο κάθε μέρα είναι σαν γιορτή και όχι μόνο η 14η ημέρα του Φεβρουαρίου.

Αγάπη είναι:

  • όταν είσαι το πρώτο άτομο που παίρνει τηλέφωνο μόλις ξυπνήσει
  • όταν σου χαϊδεύει τα μαλλιά ενώ κοιμάσαι
  • ένα τηλεφώνημα χωρίς λόγο επειδή αισθάνθηκε ότι δεν είσαι καλά
  • το αγαπημένο σου brunch στο τραπέζι που το άφησε εκείνος για να το βρεις μόλις ξυπνήσεις
  • ένα δώρο έκπληξη επειδή ήξερε πως το ήθελες πολύ
  • η καληνύχτα κάθε βράδυ και η καλημέρα κάθε πρωί
  • τα γέλια, τα αστεία και οι σφιχτές αγκαλιές

Αν ο σύντροφός σου φροντίζει να σου χαρίζει μερικά από τα παραπάνω ή απλά σε κάνει χαρούμενη καθημερινά, τότε έχεις κάθε λόγο να γιορτάζεις.

Δες επίσης: Τελικά το Lockdown βοήθησε να γίνουν οι φιλίες μας πιο δυνατές;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: unsplash.com

https://www.instagram.com/p/CKuAIcJnpvS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάπου εδώ θα μου επιτρέψεις να αφιερώσω το παρακάτω τραγούδι στον Βαλεντίνο μου. Μην διστάσεις να στείλεις την αγαπημένη σου μελωδία στον εκλεκτό της καρδιάς σου. Τα μηνύματα είναι δωρεάν αλλά εν τέλει έχουν πολύ μεγάλη αξία.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved