Η teen queen γράφει: Εσύ θα στείλεις ραβασάκι ή φτάνει μια καρδούλα;

Εσύ τι τύπος από τους παρακάτω είσαι;

Ίσως οι εποχές που κρύβαμε ραβασάκια στα βιβλία των συμμαθητών μας να μοιάζουν μακρινά, ίσως η σκηνή που κάποιος ερωτεύεται στον δρόμο την όμορφη περαστική κοπέλα και της αφήνει ένα ραβασάκι κάπου κρυμμένο στα πράγματα της να είναι βγαλμένο από ταινία και πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Ίσως όλος αυτός ο ρομαντισμός να έχει αντικατασταθεί από την καρδούλα που θα στείλουμε στα social media.

Όσο και αν αλλάζουν οι εποχές, όσο και αν αλλάζει ο τρόπος, το περιεχόμενο είναι πάντα το ίδιο. Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε μια όμορφη σκέψη, ένα συναίσθημα ή απλά ένα κομπλιμέντο σε έναν άνθρωπο που αγαπάμε, είναι ο τρόπος να φτιάξουμε την μέρα κάποιου.

Εσύ τι τύπος από τους παρακάτω είσαι;

Ο παραδοσιακός
Όσο και αν έχουν εισχωρήσει στη ζωή μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποια πράγματα για εσένα παραμένουν σταθερά και παραδοσιακά. Θα εκφράσεις τα συναισθήματα σου ανοιχτά, θα δώσεις στην κολλητή σου ένα χαρτάκι με δυο λέξεις που θα της φτιάξουν την μέρα, θα χαμογελάσεις στον κύριο που σου παραχώρησε την θέση του στο ταμείο και όχι στην οθόνη του κινητού σου με κάτι που διάβασες, θα φλερτάρεις το πρόσωπο που σου αρέσει χωρίς ενδοιασμούς.

Ο social media
Αυτή η κατηγορία έχει και τους περισσότερους τρόπους έκφρασης. Μπορείς να δείξεις την αγάπη σου με χίλιους τρόπους. Με την φωτογραφία και το hashtag #besties που θα γράψεις, με το στόρι που θα ανεβάσεις και τα gif καρδούλες που θα χοροπηδάνε, με την αντίδραση που θα στείλεις για κάτι που σου άρεσε ή με τις καρδούλες που θα μοιράσεις απλόχερα. Πόσο εύκολος μα και ταυτόχρονα άμεσος τρόπος να δείξεις το ενδιαφέρον σου;

Bonus: Ο πολλά βαρύς

Τέλος υπάρχει και αυτός ο τύπος ανθρώπου που σε όποια από τις δύο παραπάνω κατηγορίες και αν ανήκει δεν θα εκδηλωθεί ποτέ. Μπορεί να είσαι ο καλύτερος του φίλος, μπορεί να είσαι ο μεγαλύτερος του έρωτας και να μην στο έχει πει ποτέ , μπορεί απλά να ανεβάζει τραγούδια και φωτογραφίες με quote αργά το βράδυ, αφιερωμένα όλα σε εσένα αλλά είναι κάτι που εσύ δεν θα το μάθεις ποτέ ξεκάθαρα.

Αλήθεια, εσείς πόσες καρδούλες στείλατε σήμερα ;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved