5 tips για να ξεπεράσεις το crush σου μέσα στην καραντίνα

Αυτή η περίοδος σε ευνοεί.

Αυτή είναι μια περίοδος που ναι, όσο κι αν είναι δύσκολη, πίστεψέ μας σε ευνοεί, πόσο μάλλον αν χώρισες πριν την καραντίνα. Να ξέρεις, η καραντίνα, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, είναι η καλύτερη λύση για ‘σένα που θες να ξεπεράσεις τον πρώην σου.

Λοιπόν, όσο παραμένεις σπίτι πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά να σταματήσεις να βλέπεις τις αναρτήσεις στο προφίλ του. Ξέρουμε ότι η καραντίνα σε βρίσκει με ένα κινητό στο χέρι, αλλά προσπάθησε τουλάχιστον να μην κοιτάς το προφίλ του. Στη χειρότερη περίπτωση μπλόκαρέ τον να ησυχάσεις.

Να ξέρεις, το καλό της καραντίνας είναι ότι δεν τον βλέπεις. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό κομμάτι για εσένα που προσπαθείς να ξεπεράσεις τον πρώην σου. Ναι, είμαστε σίγουρες ότι σε κάθε σκέψη σου επικρατούσε το σενάριο να εμφανιστείς μπροστά του στα ξαφνικά, ή να τον κοιτάξεις από το απέναντι σταυροδρόμι. Η καραντίνα μπορεί να σε απομονώνει, αλλά σκέψου τη θετική πλευρά της ζωής. Έχεις άπλετο χρόνο να τον ξεχάσεις.

Η καραντίνα επίσης σε βοηθάει να βρεις νέα χόμπι και νέες δημιουργικές ασχολίες. Αυτό κι αν είναι καλό, ούτε θα έχεις το νου σου στο κινητό και ταυτόχρονα θα ξεχνιέσαι. Αυτό σε βολεύει αν θέλεις να ξεχάσεις το crush σου.

Διάβασε επίσης:
Πέντε τύποι αγοριών που θα γνωρίσεις και πώς τα stories μαζί τους θα έχουν happy ending

Έχεις επίσης χρόνο να αναλογιστείς τα λάθη που έχουν γίνει αλλά και το πόσο καλά ή όχι περνούσες σε αυτή τη σχέση. Αν επίσης σκεφτείς ότι αξίζεις περισσότερα και καλύτερα, είναι σίγουρο ότι θα τον ξεπεράσεις ακόμη πιο εύκολα.


Μείνε δυνατή και δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορείς να κρατήσεις. Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος αλλά να ξέρεις, θα το ξεπεράσεις.

Διάβασε επίσης: Η Natasha Kay κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της και λέει «όχι» στο FOMO

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved